Olohuoneen muodonmuutos!

 Meidän olohuone on tänne muutosta asti ollut vihreä. Valitsin sävyn itse, inspiroituneena Pottery Barn-verkkokaupan vahvasti jenkkityylisistä olohuoneista savenvärisine seinineen. Savi on kuitenkin kaukana tuosta mun valitsemasta väristä, ja vihreät seinät ovat asettaneet hurjia haasteita sisustuksen suhteen, kun mikään väri ei tunnu sopivan niiden kanssa. Ratkaisin asian lisäämällä sisustukseen ihan jokaista maailman väriä, ja luottamalla siihen, että riemunkirjavuus veisi huomion seinistä.

Lähes kaikki meillä käyneet ihastelivat seinien väriä, ja nyt kun olen viime aikoina haaveillut ääneen valkoisista seinistä, on monen reaktio ollut hämmästynyt. Miksi valkoiset, kun nuo vihreät ovat niin kivat? Ihmettelijöiden ei ole tarvinutkaan elää niiden kanssa :D  

 Noh, maalausta Markolle ehdottaessani minulle todettiin ykskantaan, että ole hyvä vaan! Senkus maalaat, mutta hän ei onnistu. Se saattaa johtua sadasta muusta remppakohteesta, jotka olen Markolle tehtäväksi keksinyt. Olin kuitenkin vakaasti päättänyt, että seinät vaihtaisivat väriä ennen mun juhlia. Tuumasta toimeen siis, avuksi värväsin äitin ja mun veljen Valtterin. Meillä piti olla koko viime viikonloppu aikaa maalata, mutta nappasinkin yhden hätävuoron kirpulla lauantaina, ja pääsin auttelemaan maalauksessa vasta viiden pintaan lauantai-iltana. Marko ja Elle lähtivät Markon vanhempien luo maalinkäryevakkoon ja nukuin yksin kotona ekaa kertaa yli vuoteen. Onneksi mun veli oli ääriahkera, sillä hommasta ei olisi tullut MITÄÄN ilman häntä. 

Homma saatiin loppujen lopuksi kuitenkin hoidettua ja tässä valmis, uusi, raikkaampi olohuone:

Tässä nurkassa oli aiemmin raskaat verhot, mutta nyt jätimme myös tangon kokonaan pois, ja yleisilme on superraikas!  

En voi sanoin kuvata kuinka ihanan VALOISAA täällä on! Olen lopputulokseen todella tyytyväinen, ja sisustaminenkin helpottui roppakaupalla. Myös makkari on nyt viimeistelty, ja on toista vaatekaappia vajaa valmis. Alkaa todella näyttää siltä, että saadaan homma pakettiin mun synttäreiksi!

Meidän kiltti, helppo vauva on vaihtunut joka paikkaan ehtivään pikku tuholaiseen. Me haetaan sitä vuorotellen Markon kanssa mitä ahtaimmista lokosista ja väleistä viisitoista miljoonaa kertaa päivässä. Saan kirjoittaa tätä postausta rauhassa ripoteltuani kolme maissinaksua keittiön eri kulmiin. Niin kauan kuin rouske kuuluu, olen turvassa.  

Ps. kuinka ihanan siistiä meillä on, eikö? Ei. Tässä totuus: 

Olen vain siirtänyt kaikki kamat olkkarista makkariin piiloon. Tehokasta!

Miltä valkoiset seinät näyttävät? Oliko vihreä parempi? Risut ja ruusut voi kirjoitella kommenttiosioon, mun armonaika on ohi ja miniriiviö on jälleen rikkomassa kotiteatterisysteemin kajareita......... Gotta go! :)