OOTD - toddler edition

Eilen töistä päästyäni löysin kotoa neljän seinän sisällä höperöityneen Ellen. Marko lähti yksin kauppaan kotiuduttuani, ja me tytöt lähdettiin pihalle keinumaan ja ottamaan kuvia kauniissa iltavalossa. Elle on niin syötävän söpö vaahtokarkki noissa sen kuteissa, että ne oli pakko ikuistaa: 

Takki // Zara baby
Pipo ja tuubihuivi // H&M
Puliveivari
Housut // Pomp de Lux
Tähän omituiseen kuvaan vaan kiteytyy ton tytön täydellisyys. Katsokaa nyt sitä! <3

Tein muuten Ellen kanssa lyhyellä kävelyllä käydessäni tossa viime viikolla (tonne täytyy kuulua pilkku johonkin, mutten vaan tajua mihin...) pienen heräteostoksen Mummon puodista! Ihan täydellisen muotoinen lipasto, joka nyt odottaa tuunausta terassilla. Kukaan ei toistaiseksi ole vielä uskonut mun kykyihin entisöidä kyseinen kaunotar, vaan appi ja Marko ovatkin ottaneet missioksi viedä sen ammattilaiselle hiottavaksi. Haluaisin kaikki maalikerrokset pois niin, että jäljelle jäisi semipuhdas puupinta. Se sitten suojataan lakalla tai vahalla tai whatever. Saakohan noita vetimiä jollain myrkyllä puhtaaksi? 

Tämä viikko on meikän osalta pyhitetty aerobiselle treenille (aka tanssille ja spinnulle...) sekä kuvahommille. Lauantaina pääsenkin pitkästä aikaa vaihtamaan vapaalle mun ystävän kolmekymppisten muodossa, ja sunnuntain olen varannut kokonaan krapulalle. Ikävää tässä on se, että koska käytän lauantaina yhden harvoista herkkupäivistäni, on sunnuntaina hoideltava dagenefteriä dieettiruualla. Kaikkihan tietää, että jos krapulassa ei syö epäterveellistä safkaa, se pahenee :D 

 

Ps. Jonkun pitäisi kertoa meiän amppelimansikalle, että nyt on lokakuu, ja vois jo hellittää.