Pakastekalkkunasta paahteiseksi - ALEKAMPPIS!

Olen vannoutunut itseruskettavien puolestapuhuja. En jaksa maata solkussa, ja totta puhuakseni pelkään myös sen ikäviä sivuvaikutuksia. Olen pigmentiltäni punakan harmahtava, enkä kesäisinkään rusketu kovin helposti. Musta tulee vaan vähän vähemmän harmaa ja vähän enemmän pinkki. Siksipä luotankin purkkirusketuksen voimaan! 

Itseruskettavan levittäminen kotona vaan on niin työlästä ja ärsyttävää, että olen 98% ajasta mieluummin kalmankalpea. Siksipä ilmoille heitetty mahdollisuus päästä kokeilemaan hoitola Vivan Vita Liberata-suihkurusketusta olikin minulle enemmän kuin mieluinen! 

Ennen suihkurusketusta on edellisenä iltana syytä peseytyä huolellisesti, kuoria koko vartalon iho ja hankkiutua mahdollisista ihokarvoista eroon. Myös perusteellinen kosteutus, keskittyen varsinkin nilkkojen, kyynerpäiden ja käsien ihoon on tarpeellinen. Ruskettava aine tarraa helposti kuiviin, karheisiin kohtiin.  

Jo käsitellyssä jalassa on painauma säären päällä, joka näyttää epätasaiselta. Lopputulos oli kuitenkin erittäin tasainen.

Paula ehdotti, että rusketetaan ensin toinen jalka, jotta ero alkuperäisen ja rusketuksen jälkeisen värin välillä näkyisi mahdollisimman paljon. Niin siis tehtiin, ja kuvien oton jälkeen suihkuteltiin perusteellisesti muukin kroppa, keskittäen ylimääräiset suihkimiset käsiin ja rintaan. Kasvoille levitettiin yksi kevyt kerros. 

Lopputulos heti suihkutuksen jälkeen oli iiiiihanan tumma ja tasainen. Aine ei myöskään käynyt hengen päälle, tai kertynyt nenäonteloihin. Se ei haissut miltään, ja vasta töissä juoksennellessani se kantautui kevyen hikoilun myötä nenään. Suunnaton plussa myös siitä, ettei se tahrannut lakanoitani! <3 Marimekon tasaraidat kiittää! 

Ennen ja jälkeen :D

Rusketusaikani oli torstaina Vivassa klo 12, ja samana iltana klo 23 kävin suihkussa, jossa pesin ohjevärin pois. Jäljelle jäi kaunis, tasainen kullansävyinen rusketus, joka näytti luonnolliselta. En kerennyt töiden tiimellyksessä kuvailla rusketusta yhden suihkun jälkeen, mutta nämä alla olevat kuvat on otettu toisen suihkun jälkeen sunnuntaina.

Suurensuuri suositus esimerkiksi pikkujouluja varten, jos haluat kauniin ja luonnollisen rusketuksen ilman haittaa iholle. Päinvastoin, Vita Liberatan rusketusaine on äärimmäisen luonnonmukainen, sisältäen luomulaatuista aloe veraa ja erilaisia hedelmä- ja siemenuutteita. 

Tottakai me kehiteltiin Paulan kanssa teitä lukijoita varten upea tarjous, jos ja KUN haluatte käydä hankkimassa turvallisen päivetyksen loppuvuoden juhliin tai ihan vaan arkeen. Kun mainitset aikaa varatessasi meikän blogin nimen, saat koko vartalon rusketuksen puolikkaan hinnalla, eli 25€! (norm. 35€) <3 Huikea tarjous on voimassa vuoden loppuun asti! Varaa aikasi siis HETI täältä, tai numerosta 045 6639109.