Pandora after work ja kimallusta kerrakseen!

Starboxin bloggaajat kutsuttiin Lappeenrannan IsoKristiinaan tutustumaan Sunisen Pandora-korutarjontaan. Pandora after work-tapahtumassa pääsimme ihastelemaan korumerkin laajaa mallistoa, johon kuuluu merkin johtotähtituote rannekoru heloineen, mutta myös runsaasti muita ihania tuotteita, kuten kaula- ja korvakoruja sekä sormuksia.

Meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi kuohuvalla Juho Sunisen toimesta, jonka jälkeen Miia Pandoralta kertoi meille yrityksen historiasta ja toimintaperiaatteista. Pandora on perustettu vuonna 1982 ja sen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Pandora työllistää yli 17 800 ihmistä ympäri maailman, ja heistä n. 12000 työskentelevät Gemopoliksessa, Thaimaassa, jossa yritys valmistaa korunsa. 

Pandora ja Suninen lahjoittivat meille jokaiselle oman rannekorumme, johon saimme testata erilaisia heloja. Valinnanvaraa riitti niin runsaasti, että loppuillasta silmät olivat ihan sikkaralla kaikesta kimalluksesta. Pandoran tunnetuin tuote, rannekoru heloineen, oli minullekin jo ennestään tuttu, vaikken sellaista vielä omistanutkaan. Olen ihan surkea käyttämään koruja, ja ihan rikollisen usein mun kihla- ja vihkisormuksetkin unohtuvat yöpöydälle kun lähden kotoa. Nyt olen tsempannut korvakorujen kanssa, kaulakorut ovat vielä vähän liian heavy stuff arkikäyttöön. Jostain kumman syystä tuo saamani rannekoru on kuitenkin keikkunut ranteessani jo monta päivää, ilman, että sitä tekee mieli ottaa pois koko ajan. 

Kaikki Pandoran tuotteet valmistetaan jalometalleista, joten nikkeliallergisienkaan on turha pelätä niiden hankkimista. Korut on valmistettu vastuullisesti ajatellen niin niitä valmistavia ihmisiä, kuin ympäristöämmekin. Laadukkuus, eettisyys tai ainutlaatuisuuskaan ei kuitenkaan näy liikaa hinnassa, sillä ainakin minun mittapuullani tuotteet ovat oikein kohtuuhintaisia.  

Oman rannekorunsa voi kustomoida helojen kanssa mieleisekseen, ja yli 600 helan valikoimasta kyllä löytyy jotain jokaisen makuun. Superyksityiskohtaisista ja koristeellisista heloista tosi yksinkertaisiin ja pelkistettyihin, rannekorun saa koristeltua juuri omaan tyyliinsä sopivaksi. Postauksen lopussa löytyy pieni kollaasi Starboxin bloggaajien valitsemista heloista perusteluineen. 

Pääsimme myös kurkkimaan tämän vuoden joulumallistoa, joka ei siis vielä ole myynnissä. Tänä vuonna Pandoran joulu on sininen! Marko, noi kultaiset helat on meikän joululahjalistalla!  

Kävimme siis jokainen sovittamassa ranteeseemme meille lahjoitetut rannekkeet, ja ihmetellessäni rannekkeen napakkuutta, minulle kerrottiin, että rannekkeet löystyvät käytössä vajaan pari senttiä. Siksi sen tulee olla ostettaessa tiukemman puoleinen. 

Helojakin löytyy eri toiminnoilla; on lukkopaloja, jotka pitävät muut helat paikoillaan kun ranneke avataan; on välipaloja, jotka tuovat runsautta isompien helojen väliin, ja valikoimassa on myös mm. turvaketjuja ym. varustetta. Ne on valmistettu Starling-hopeasta tai 14 karaatin kullasta, ja ne viimeistellään käsin.

Nuo Pandoran sormuksetkin olivat upeita! Olen ihan kauhea harakka, ja löysinkin useamman suosikin tuotteiden joukosta. Myös kuvastosta (ja tänään Sunisen nettikauppaa selatessani) bongaamani rusetti-korvakorut mun on ehkä ihan pakko saada (kultaisena vielä, oih!).

Harmittelimme varmaan kaikki salaa, että joulumallisto ei ollut vielä myynnissä, mutta siitäkös riemu repesi, kun Sunisen ihanat leidit kaivoivat tiskin alta edellisen joulun mallistoa! PUOLEEN HINTAAN! Eräälläkin bloggaajalla saattoi vähän lähteä lapasesta aletuotteiden kanssa. 

Toi tutti oli symppis <3

Itse nuukailin vähän, ja valitsin helavalikoimasta hopeisen, isolla kivellä varustetun pyöreän ja kaksipuolisen helan, jossa on teksti "Family forever". Se oli tarpeeksi näyttävä, mutta silti tosi moderni, ja tekstikin oli ihana lisä. Rannekkeeni toimisi varmasti noin yhdelläkin helalla (mun mielestä lukkokin on kaunis elementti), mutta näihin tulee vähän himo kun alkuun pääsee. 

Tässä vielä ne aiemmin mainitut otokset muista bloggaajista. Kuvissa siis With full hearts- blogin Anni, Katalogi-blogin Katariina, Neiti tuhat sanaa minuutissa-blogin Emmi, Ruudun takaa-blogin Marinella, Fashionette-blogin Anette, Rolling lemons-blogin Linda, Emmaria-blogin Emma sekä Olennaisuuksia-bloggin meikä. 

Anni valitsi lumihiutaletta muistuttavan helan, koska rakastaa talvea ja kimaltavia asioita Katariinan heloissa oli vaalenapunainen väritys ja kukallinen teema Vaaleanpunaiset asiat ovat Emmin salainen pahe Marinellakin löysi itselleen sopivat helat Anetten hela oli Kalevala-henkinen Linda löysi ihanan lintu-helan omaan rannekkeeseensa Emma valitsi simppelin pallohelan, joka sopii hänen pelkistettyyn tyyliinsä Itse valitsin modernin, isolla kivellä varustetun helan, jossa on teksti

Eeeei vitsi miten kivaa oli päästä vihdoin näkemään kaikkia muita tähtilaatikkomme bloggaajia livenä, varsinkin näin kimaltelevissa merkeissä. Kiitos Suniselle ja Pandoralle, että kutsuitte meidät ja sarkastinen kiitos siitä, että nyt on taas yksi kiiltelevä addiktio lisää. 

Ps. Me vähän Sunisen jengin kanssa suunniteltiin, että josko tuossa marraskuun puolella tarjottaisiin teille lukijoille mahdollisuus shoppailla Sunisen juuri avatussa nettikaupassa joululahjoja mukavalla alella! Pysykääs kuulolla siis! <3