Pikku kirjasieppo ja ihana Chic Company!

Otin tälle tiistai-illalle yllätystyövuoron, mutta kerkesin kuitenkin hengailla kotona alkupäivän. Soitto osteopaatille kipeästä niskastani poiki kolme möyhennysaikaa, ja ne varattuani tein vähän kuvatöitä ja vietin laatuaikaa naperon kanssa. Markon reissu postilaatikolle toi Ellelle Mauri Kunnas-kerhon kirjapaketin, ja minulle iki-ihanan yllätyksen Chic company-verkkokaupasta!

Hän lukee tässä Suurta Urheilukirjaa

Olin siis tosiaan bongannut ihan mielettömän nettikaupan jostain blogista täällä Starboxissa (anteeksi sinä alkuperäinen kirjoittaja, en kuolemaksenikaan muista mikä blogi se oli!) ja kävin tutustumassa valikoimaan. Tuotteisiin vallan ihastuneena sovinkin CC:n ihanan omistajan Omziinin kanssa pienestä yhteistyöstä! Hän lähetti minulle yllätyspaketin, jotta pääsisin tutustumaan tuotteisiin:

Pakettia silkkipapereista purkaessani hykertelin ihan joulufiiliksissä, ja se pienenpieni (;D) materialisti minussa teki kärrynpyöriä. Katsokaa mitä ihanuuksia paketista paljastui! 

Mulla on mun jättikokoisessa käsilaukussa AINA muistiinpanovälineet mukana. Koskaan ei tiedä milloin niitä palavasti tarvitsee, ja nyt tämän ylläripaketin myötä sain laukkuuni uudet, syötävän suloiset vihon ja kynän! Vihon kanttaus on kullanvärinen, ja minä tunnettuna harakkana rakastan kultaisia yksityiskohtia. 

Mukana oli myös muutama söpö kortti kuorineen, jotta voin lähitulevaisuudessa ilahduttaa ystäviäni käsinkirjoitetulla tervehdyksellä. Miksei niitä kirjoiteta enempää?  

Koska olen vannoutunut paperikalenterin käyttäjä (en jostain syystä luota puhelimen kalenterisovellukseen), ja kirjoitan pienimmätkin muistettavat asiat ja tapaamiset ylös, oli iloni suuri kun löysin paketista myös kalenterin tuunaukseen tarkoitettuja tarroja ja washi-teippejä! Voin viedä ensi vuoden kalenterini ihan nextille levelille näiden avulla. 

Mun suosikiksi muodostui kuitenkin hempeän vaaleanpunainen kirjoitusalusta kullanvärisellä (!) klipsillä! Siitä ei ole mun ottamaa kuvaa (allaoleva kuva on nettikaupan sivuilta), koska innostuksissani kävin heti mallailemassa sitä kaksipuolisella teipillä meidän jääkaapin oveen, ja unohdin kuvata sen muiden tuotteiden seassa. LOOK AT IT!! <3

Omziin tuntuu olevan jonkin tason ajatustenlukija, sillä paketti oli kokonaisuudessaan hyvin minun näköiseni. Hän halusi myös tarjota Olennaisuuksia-blogin lukijoille mahdollisuuden shoppailla vaikkapa joululahjoja mukavalla -15% alella, jonka saat käyttöösi kirjoittamalla nettikaupan kassalla alekoodille varattuun boksiin milka. Nyt siis tutustumaan valikoimaan ja shoppailemaan taatusti söpöt ja mieleiset joululahjat vaikka sulle itsellesi! I know I will! <3