Players Sports bar; anti-penkkiurheilijan painajainen(ko)?

Mulla on ihan nollatoleranssi mihin tahansa urheiluun telkkarista tai kentänlaidalta katsottuna. Olen joskus hampaita kiristellen käynyt parissa koris- ja futismatsissa (en koskaan omasta aloitteesta) ja tokihan futisvaimon velvollisuuksiin kuului käydä yhdessä ottelussa hurraamassa per kausi, mutta muuten välttelen kaikkea penkkiurheilua viimeiseen asti.

Meidät Kotkan Starbox-bloggaajanaiset kutsuttiin vähän aikaa sitten tutustumaan Players Sports bariin, ja vaikka paikka on minulle tuttu ja testattu useampaan otteeseen, halusin silti messiin kahdesta syystä:

1. Ruoka
2. Keilaus

Hyvänä bonuksena tuli tietysti muiden mahtavien bloggaajaleidien tapaaminen, sekä illalle luvattu stand up-meininki. Ensin Playersin edustaja kierrätti meidät läpi tilojen ja kertoi baarin toiminnasta, ja sitten tarkoituksena oli kilistellä vähän, keilata, syödä ja yytsiä standuppia. 

Meille esiteltiin myös baarin neukkari/yksityistilaisuus-tilat sekä ihan mieletön saunaosasto. Olen ollut Playersissä viettämässä muuten vaan iltaa aiemmin, mutta myös eräissäkin yrityksen pikkujouluissa, ja fiilis on molemmissa tapauksissa ollut tosi hyvä! Pystyn jopa ohittamaan/unohtamaan joka paikasta huokuvan urheilun. Fresita toki auttoi. 

Alun jutustelun ja tilojen ihastelun jälkeen oli aika osoittaa jälleen muulle maailmalle, kuinka sysipaska ihminen voi keilauksessa olla. Tokihan syy oli 94%:sesti liian kevyessä pallossa, joka meikän tulisen kierteen kanssa lähti aina ihan miten sattuu ja päätyi lähes joka kerta ränniin. Hävisin. Kaikille. Fresita auttoi. 

Ei Ennakaan ilman tota bisseä olisi keilanöyryytyksestään selvinnyt...

Kirvelevää häviötä helpotti myös jäätävät fingerfood-laudat, jotka kannettiin meille pöytään keilasekoilun jälkeen. Ilmoitin heti omalle pöydänpuoliskolleni, että kantsii ottaa siitä laudalta nyt mitä aikoo syödä, ja minä syön loput. Yritys oli kova, mutta jouduin myöntämään tappioni melko nopeasti. Tästä annoksesta oli kuulkaa paleot kaukana :D 

Noi minisliderit oli IHANIA <3

Noh, sitten oli vuorossa standuppia. Läppää venäläisyydestä heittänyt kaveri oli ihan mainio, ja nauratti minuakin hulluna, mutta loput olivatkin sitten... noh..  

 Yhden heistä olinkin nähnyt jo aiemmin jossain, ja samat vitsit kuulostivat ihan yhtä typeriltä kuin viime kerrallakin. Yritystä silti löytyi kaikilta kovasti, siitä pointsit. Ennalle upposi pappivitsit kyllä ihan täpöllä :D

Oli superia päästä viettämään iltaa näiden naisten kanssa, ja ruoka ja fiilis oli kyllä enemmän kuin kohdillaan. Baarin pelihuone on myös ihan ässä, jos joku haluaa haastaa mut biliksessä joskus niin kommenttia alle vaan, I'm ready! Iso peukku Playersille, kaikesta urheiluhypestä huolimatta! Kiitos kun järkkäsitte meille mahtavan illan! <3