Polttarihumua ja Lempikukkia

Me vietettiin oikein onnistuneesti mun ystävän Lenin polttareita toissaviikonloppuna, ja koska häihin on tulossa parempaa taltiointia tästä upeasta viikonlopusta, laitan tänne nyt vaan vähän fiiliskuvia sen kummemmin polttareista kertomatta.  

Elina on jo matkalla karkuun ampiaista...

Tässä kohtaa mun täytyy kyllä sen verran kehaista, että katsokaa nyt herttileeri miten upean seppeleen polttarisankarille teki Salla Lempikukka-liikkeestä! Sallalla on myös aivan ihana blogi täällä Starboxissa, nimeltään Sammalsydän <3 Ohjeistukseni oli vähintäänkin epämääräinen, kun kysyin kerkeisikö Salla tehdä Lenille seppeleen, joten tuon mestarifloristin täytyy olla jonkunnäköinen ajatustenlukija, sillä seppele oli juuri sellainen (ja vielä sata kertaa hienompikin) kuin mitä oltiin ajateltu! Kiitos Salla ja Lempikukka!

Viikonloppu oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut ja ihan hulvaton, ja vaikka aika viimetipassa tuli muutamia mutkia matkaan, järjestyivät asiat vielä aiottua paremmin mm. tuon ekan yön majoituksen osalta! Kiitos mun puolesta kaikille osallisena olleille, can't wait for the wedding! <3 <3