Skitunäs

Lähdettiin vähän extempore-mökkireissulle eilen, ja koska kohteena oli superkaunis merenrantamökki Skitunäsissä, päätin vähän ehostautua ja pakottaa Markon kameran taakse. Musta ei kauhean montaa kuvaa täältä yleensä löydy, joten näin tilaisuuteni tulleen asian korjaamiseen.  

Elle toimi assarina syöksähtelemällä laituria ees taas ja aiheuttamalla harmaita hiuksia vanhemmilleen. Ellen takki+henkselihousut-yhdistelmä on H&M:n mallistoa ja kokoa 80. Ennen tämän setin bongaamista olin turhaan etsinyt kaupan toisensa jälkeen ulkohousuja Ellen koossa, turhaan. Kaikki oikeasti hyvät haalaritkin tuntuivat lähtevän 92:sta ylöspäin. Hanskat ovat Didriksonit ja kengät Kuomat.

Aaaargh mun pitäis ehdottomasti päästä kampaajalle, kattokaa nyt tota juurikasvua! Hiukset oli pesty paria tuntia aiemmin, mutta kuvassa näyttää, ettei niitä olisi pesty viikkoon, kun mun oma, vaaleampi väri puskee tummemman välistä. Haluaisin muutenkin taas maltillisesti vaalentaa hiuksiani kevättä kohden. 

Löysin muuten vihdoin kivat, vedenpitävät talvikengät Boozt-verkkokaupasta! Ne ovat Merrell-merkkiset, ja takana kulkee hauska, vähän ikat-henkinen pystynauha. Varsissa on sisäpuolella pörröinen karva, ja kengät ovat tukevat ja napakat. Kyllä nyt kelpaa mennä laskemaan mäkeä, kun luontoäiti ensin päättää, että onko nyt talvi vai ei. I'm not about this slushy life.