SoMa Hiukset - avajaishumua

Mun luottokampaamo Soma Hiukset&Kynnet jakautui hetki sitten kahtia, ja hiusmimmit muuttivat Keskuskadulle Arome-kahvilan viereen! Kynsimuotoilija Sonja jäi kaupungintalon taakse vanhaan lokaatioon pitämään puotia pystyssä.

Tällaisen merkittävän tapahtuman johdosta oli toki juhlittava ja avajaisia vietettiin pari viikkoa sitten. Olin kyseisenä perjantaina käynyt yhdeksältä aamulla kampauksessa, ja Maija väkersi minulle upean pull through braidin kullan- ja hopeanvärisillä koristeilla. Menin iltapäiväksi töihin Vero Modaan ja sain kovasti kehuja hiuksistani. Sieltä kiisin seitsemän pintaan juhlimaan avajaisia. 

Paikalla oli jo mukavasti jengiä, skumppapullot poksahtelivat ja livemusasta vastasi duo Toni&Kimi (olihan se Kimi?):

 

Ihana Maija
Loiloti loi!
Marianne ja villi Felicity-tukka
Petulla oli hieno updo
Marppa ja Roosa, jolle oli taiteiltu muhkea lettikampaus
Lenin kampaus oli hipahtava kiharapilvi lettijakauksella
Mulla oli päällä mun luotto LBD, Benettonin silkkimekko
Emmille oli taituroitu wet look, hyvin cool!
"Karhun elämää" innoitti tanssirinkiin

Soman mimmit arpoivat myös ihan mahtavia palkintoja, ja meikäkin voitti Paul Mitchellin shampoo+hoitoaine-setin! En ikinä voita mitään, ja TAAS voitin!  

Odotetuimmat palkinnot olivat kuitenkin laadukkaat muotoilulaitteet GHD:ltä ja joltain muulta merkiltä, jota en enää muista.  

Leniä jännittää arvonta...

Meitsin lappu valikoitui tosiaan jo alkuvaiheissa, ja pääpalkinnot saivat loistokodit, vaikka Leni ja Mia vähän purnasivatkin arvonnan puolueellisuudesta. 

Tässä vielä kaikki illan mallikampaukset (ja -muikkelit) edestä ja takaa:

 

Kiitos ihanat Marita ja Maija hienosta illasta, vaikka jouduinkin seuraavan päivän duunien takia lähtemään vähän aikaisin. Tuona perjantaina muuten ylitin itseni siellä mäkkärissä, muistatteko?