Synttärietkoja ja raclette-ylläri!

Meillä on taas vaihteeksi kirppispöytä Jussin jättikirpulla, ja käytiin tuossa viime viikon aikana muutaman kerran viemässä lisää kamaa. Pöydän numero on 22, ja sieltä löytyy koruja, kirjoja, sisustus- ja muotilehtiä (mm. brittien Vogueita, Harper's Bazaaria ja brittiläisiä ja ranskalaisia sisustuslehtiä), asusteita ja kodintavaraa. Hyvin on mennyt kamaa, ja nyt kaapit alkavat olemaan niin kolutut, että uutta myytävää on haasteellista keksiä. Onneksi Marko muisti, että meillä on talonalainen autotalli täynnä mun lapsuudenkodista ja meidän entisistä asunnoista jäänyttä sisustuskamaa, jotka odottavat läpikäymistä. Niitä ilmestyy siis meidän pöytään ensi viikon aikana.  

Mulla on tossa parin viikon päästä kolmekymppiset, ja koska pari mun vanhaa ystävää eivät pääse osallistumaan juhliin, me vietettiin tyttöjeniltaa vähän niinkuin synttärien etkoina. Ystäväni Anna toi mukanaan raclette-grillin, jolla me hifisteltiin itsellemme syötävää. En ollut itse koskaan kokeillut raclettesafkaa, joten seurasin innoissani vierestä, kun Anna taiteili mulle pannun jos toisenkin juustoa, peksua ja muita herkkuja.

Marko vei Ellen käymään mummilassa, joten nautiskelin lapsivapaan kunniaksi pari pientä lasia viiniä. Torres <3
Grillattujen juustohässäköiden kanssa söimme keitettyä perunaa ja yläparilalla paahdettua leipää. Olin ensin vähän skeptinen, että näinköhän tässä lähtee edes nälkä, mutta muutaman pannullisen jälkeen en kyennyt syömään edes jalkinaponapoksi hankittuja nachoja. 

Jossain vaiheessa Marko piipahti tuomassa Ellen kotiin ja suuntasi itse haipakalla crossfittailemaan. Elle pääsi viettämään tyttöjeniltaa muiden sekaan, ja sai naposteltavakseen maissinaksuja, jotta pysyisi sopuisana aikuisten jutellessa :D  

Jälkiruuaksi olin ostanut toffeejäätelöä, mutta se unohtui pakkaseen, kun vetelimme hyvällä ruokahalulla Liisan ja Annan tuomia hedelmiä ja marjoja. Ne olivatkin paljon parempi vaihtoehto jälkkäriksi tuhdin ruuan jälkeen. Ellekin sai vadelmaa, ja syöttötuolin pöytälevy näytti murhapaikalta kaiken läpsyttelyn ja luttaamisen jälkeen.  

Loppuvaiheessa iltaa tytöt kaivoivat kätköistään sinisen lahjapussukan, ja sen sisältä paljastui suureksi ilokseni tilausvahvistus ikiomasta raclette-grillistäni! Tytöt olivat hankkineet sen minulle kahteenpekkaan synttärilahjaksi, vaikken osannut edes lahjaa sen kummemmin odottaakaan! Kohta meillä hifistellään kuulkaa pannu poikineen kesäiltaisin! Kiitos ihanat! <3

Mulla on ollut aika jäätävä määrä töitä tässä ja siksi blogi on kärsinyt ensimmäisenä. Huomenna tai tiistaina on kuitenkin odotettavissa jo heti seuraava postaus, jossa paljastetaan meidän olkkarin aika radikaali muodonmuutos! Ennen ja jälkeen-kuvia luvassa! ;)

Miten teidän viikonloppu on sujunut?