Synttärihulinoita

24.5 täytin kolmekymmentä vuotta. Olen yleensäkin ollut sitä mieltä, että kaikki synttärit tulee juhlia railakkaasti, mutta pyöreäthän ansaitsivat toki ihan eri kaliiperin bileet. En kuitenkaan halunnut lähteä baariin, joten päätin järkätä oikein vanhat kunnon kotibileet kolmekymppisten malliin. 

Mekkovalinta oli tehty jo viiiikkoja sitten, ja tuo edestä vähän lyhyempi helmikirjailtu maxi oli ihan nappiratkaisu vähän viileään iltaan! Se on tilattu Boohoo:sta. 

Mun tukka oli ihan jäätävän hirveä, mutta join suruuni pari lasia viiniä, eikä se sitten loppuviimenään haitannut hirveästi. Mun ystävä Martha luuli tosissaan, että toi karmea harmaa juurikasvu oli jätetty tahallaan :D :D :D 

Tässä hiukan fiiliskuvia viimeistellyltä pihalta. Marko raatoi kuin hullu saadakseen terassin jatkeen valmiiksi juhlia varten, ja voi miten hieno se onkaan <3 

Tarjosimme vieraille pizzaa ja boolia. Tilasin lähipitseriasta kahdeksantoista normipizzaa ja Kotipizzasta kaksi gluteenitonta. Boolia tehtiin kahta erilaista, yhteensä n. 20 litraa. Pizzat menivät viimeistä slaissia myöten parempiin suihin, ja myös boolit upposivat juhlakansaan.

 Yhdeksän aikaan mun veljen järkkäämä DJ saapui kamoineen, ja soitti pari ihan mieletöntä settiä! Tanssilattialla oli ruuhkaa, ja netistä tilaamani valotikut olivat ihan vimosen päälle hittejä! Niiden värien tarkoituksille kehiteltiin myös jos jonkinlaista teoriaa.

 Tanssimisen jälkeen osa jengistä lähti baariin, ja meille jäi sekalainen seurakunta vielä laulamaan iskältä lainatuilla laitteilla karaokea! Pääsimme kaikki todistamaan vavahduttavia tulkintoja Dingosta Alicia Keysiin, ja maltoimme lopettaa hoilottamisen vasta viideltä aamulla. 

Viimeisten vieraiden poistuttua taksilla, näytti kämppä tältä:

 Itse kömmin suoraa päätä nukkumaan, ja Marko halusi vielä jäädä siivoamaan sotkuja (niinkuin aina). Tiskit jätettiin konetiskiaineen puutostilassa seuraavalle päivälle. 

Aamulla heräsin yhdentoista pintaan tunnustelemaan, josko krapula olisi ottanut minut valtaansa. Ei ollut, väsytti vaan ihan turkasen paljon. Tutkailimme yhdessätuumin saamiani ihania lahjoja, jotka todella osoittavat, että mun ystävät tuntee mut niiiiiin hyvin. Lahjoja läpikäydessä naposteltiin yhtä niistä, tätä jumalaisen ihanaa rasiallista käsintehtyjä konvehteja:

 Pakko antaa erityismaininta tälle niin supersiistille synttärilahjalle (joka oli paketoitu kaalimadon pakettiin :D)

omg omg omg omg....
LOOK AT IT!! <3

 Noi värit on ihan käsittämättömän upeat, ja pigmenttiä riittää vaikka pienelle kylälle! Prepare yourself for makeup tutorials, people!

Kiitos tuhannesti kaikille mun synttäreitä paikanpäällä tai hengessä mukana juhlineille, ootte kaikki niiin rakkaita puspuspuspuspus! <3