Tervaleppälehto ja treeni-into!

Olen jo vähän aikaa kiinnittänyt huomiota monien kaverien fb- ja instapäivityksiin, joissa puhutaan vierailusta tervaleppälehdossa. Asiaan liittyi tiiviisti myös oravia, joten kun ystävämme Toni ja Nelli ehdottivat reissua kyseiselle luontopolulle, me oltiin heti valmiita! Tervaleppälehto sijaitsee Mansikkalahden uimarannan läheisyydessä, ja siellä tosiaan on ihan käsittämättömän paljon lintuja ja oravia, ja voi pojat ne on kesyjä! 

Elle seurasi elukoita vaunuista käsin, kunnes päätin, että traumankin riskillä lapsi saa nyt tutustua luontokappaleisiin lähietäisyydeltä. Ellehän ei luonnollisesti sitten kuitenkaan pelännyt yhtään, ja vakavana ja raivoisasti keskittyen odotti hiljaa käsi ojossa, että orava nappaisi häneltä pari pähkinää. Pienessä lapasessa pähkinät eivät oikein pysyneet, ja oravat ottivatkin herkkunsa Markon käsistä. Jännää oli siitä huolimatta.  

Yritä nyt ton venkulan kanssa ottaa mitään kuvaa...

Vaikka oli vähän harmaata ja kylmä, niin meillä hujahti ihan huomaamatta n. 45 minuuttia kurreja pällistellessä. Elle alkoi lähennellä koomapotilasta päikkäriaikaan, ja sai ottaa tupluurit autossa kun käväisin kaupassa kotimatkalla. Kotona lykkäsin lohifileen uuniin ja Toni ja viimisillään oleva Nelli tulivat vielä hengailemaan meille. 

Sain tosiaan perjantaina kotiläksyä Cassulta, rangaistukseksi aiempien viikkojen löysäilystä aerobisen treenin suhteen. Neljä tiukkaa treeniä, ja jokaisen jälkeen kuittaus suorittamisesta Cassulle. Kävin eilen BODYjamissa, ja olin etukäteen ihan saletti, että vähintäänkin kuolen. Minun "onnekseni" tänhetkinen ohjelma on TODELLA nopea ja vaikea, enkä pysynyt yhtään perässä. Osa tunnista meni siis seisoskeluksi päätä raapien, mutta ne kohdat joissa yhtään kynnelle kykenin vedin kyllä täysillä. Oli kyllä niin kertakaikkisen ihanaa tanssia kunnolla pitkästä aikaa! Tanssilliset tunnit on aina tuntuneet omalta, ja ovatkin mun lempparitreenimuotoja ratsastuksen ja uinnin ohella. 

No, tänään kävin testaamassa Huuman rasvanpolttospinningin, 45min kestävän pläjäyksen, jossa sykkeiden pitäisi paria nostatusta lukuunottamatta pysyä 150 tietämillä. You know, rasvanpolttosykealueella. Ei hitto jaksoin tämänkin tunnin! En kestä miten olen aliarvioinut itseni, kuntoni ja uskaltamiseni ja miten hyvä fiilis tunnin jälkeen aina onkaan. Mun keskisyke oli 134 ja maksimisyke spinningin ajalta 172. Ei pöllömpää siis. Keskisykettä alentavat alun vastuksettomatarullailut, joiden aikana syke oli n. 90-95 välillä kymmenisen minuuttia ennenkuin virallinen tunti alkoi. Ilman niitä keskisyke olisi luultavasti ollut korkeampi. 

Kaikenkaikkiaan mulla on nyt hyvä draivi päällä ja huomenna missio jatkuu aamun Rumbitalla ennen töitä. Torstaina luvassa on HIIT-treeni Cassun kanssa ja lauantaina viikon toinen spinning. Katsotaanpa mitä runsaampi liikkuminen tekee tuloksille, ei varmasti ainakaan huononna niitä!