Tuplatreffeillä Korelan baarissa!

Jotenkin Kaurismäki-henkinen otsikko. Kun ihana Tiia Korelan baarista otti minuun yhteyttä, ja kysyi, josko haluaisimme tulla testaamaan heidän kuuluisia pitsojaan, ei tarvinut kahta kertaa miettiä. Olin tietoinen Korelan baarin huipuista lätyistä, mutten ollut koskaan vielä tajunnut käydä niitä maistelemassa. Siksipä jatkoimme Tuplatreffeillä-juttusarjaamme Eurastojen kanssa ja suuntasimme kohti Korelaa eräänä aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä. 

Baari sijaitsee siis Kotkan Korelassa, ihan Jussin jättikirppiksen ja Hyvinvointikeskus Huuman lähellä. Kävelyetäisyydellä ovat myös Stark ja Motonet. Se on just se baari, jossa on auto katolla :D

Sisällä oli viihtyisää, värikästä ja avaraa. Tiloista löytyy iso telkkari esim. matsien katselua varten, ja biljardipöytä niille, joita ei voisi penkkiurheilu vähempää kiinnostaa. Tää saattaa nyt kuulostaa tosi masentavalta, mutta mulle nämä perinteiset suomalaiset baarit tuovat tosi nostalgisen olon, sillä kävin lapsena pappani kanssa semmoisissa usein limsalla ja pullalla. Eräässäkin Pyhtääläisessä baarissa (Päkkipubi) muistan elävästi olleen ihan myrkynmakuisia, superohuita pillejä, joita silti piti aina ottaa mun omenaporeeseen.  

Toni ja Nelli olivat jo tulleet kun kerkesimme paikalle, ja nopeiden kuulumisten vaihtojen jälkeen rupesimme tilaamaan. Suurin osa meistä otti oma valinta-pizzan, johon kuului neljä omavalintaista täytettä. Pohja tehdään itse paikanpäällä, ja pitsan saa myös gluteenittomana. Tilattuamme Tiia rupesi hommiin ja me palasimme pöytään juoruamaan. 

Elämän nektaria...

Pian pitsat lävähtivätkin neniemme eteen, ja tuo normikokoinen lätty oli juuri passeli yhdelle norminälkäiselle ihmiselle. Juustoa oli valtavasti (ihanaa!!!) ja pohja oli ohut ja rapea. Täytteitäkin oli runsaasti! Olimme kaikki tosi tyytyväisiä täytevalintoihimme ja kaikki paitsi Toni söivät pitsansa viimeistä murua myöten. Tai no minä annoin Nellin ja Markon maistaa omaani yhden slaissin verran, koska olen just niin kiltti ja joviaali.

All done!
Ihana Tiia <3

Olin niin vaikuttunut pitsoista, että tilasin samantien kahdeksan perhepitsaa eri täytteillä mun mökkisynttäreiden tarjottaviksi! Perhepitsa maksaa Korelassa 10e ja normipitsa 6,80€, eli oikein kohtuulliseen hintaankin pääsee herkuttelemaan. Jos et ole vielä käynyt maistamassa Korelan baarin pitsoja, mene heti. Oikeesti. HETI! Nam. 

Korelan baarin fb-sivut löydät täältä, käy tykkäämässä! Sieltä löydät mm. pitsalistan, niin pääset valmiiksi jo valkkaamaan mitä ihanaa sitä sitten tilaisikaan kun kohta menet käymään ;)