VIHDOIN valmis vierashuone ja valaisinrakkautta

No nyt! Tänään asiakkaalle tehtävän asuntokuvauksen hengessä lämmittelin kuvailemalla vihdoin meidän vierashuoneen. Se on nyt viimeistelty, listat ovat paikoillaan ja ystäväperheen vierailun jäljiltä sänkykin pedattu paremmin kuin ikinä olisin itse osannut. 

Tässä näkymä ovelta. Tarvitsisin ehdottomasti laajemman linssin sisäkuvaukseen, viisikymppinen ei valovoimaisuudestaan huolimatta oikein riitä. Hyvä yleislinssi se muuten kyllä on, sitä ei käy kieltäminen! 

Huoneessa on säilytystilana iso arkku, sekä lipasto, jonka saatoit ehkä bongata jo tässä postauksessa. Lipaston päällä valaisevat Halensilta tilatut lamput, ja naposteluastian virkaa toimittaa kirppikseltä löytynyt ihana sinisävyinen savikulho.

Ainoan ehjän seinän tapetoimme Ellokselta tilatulla siniharmaalla kukkatapetilla, ja RRRAKASTAN sitä! Tapettia jäi vielä ylikin, joten suunnittelin sen käyttöä myös rappukäytävässä myöhemmin. Sänky on Ikeasta, ja saimme sen eräältä kaveriltani hänen vaihtaessaan sänkyä kotonaan. 

Pienet, beigesävyiset taulut löytyivät mun lapsuudenkodista, ja pääsivät kunniapaikalle ikkunan viereen. Sängynpäätyä koristavat Halensilta tilatut hehkulamppu-valot, ja seinävalaisimet ovat Ikeasta. Ne olivat aikaisemmin meidän alakerran makkarissa, mutta rempan yhteydessä eivät enää oikein toimineet vanhalla paikallaan. Ne saivat uuden paikan uusitusta vierashuoneesta ja sopivat kuin nenä päähän. Niiden varren metalli on ihan vahingossa täysin samalla lailla viimeistelty kuin vierashuoneen verhotangon pinta! :) 

Sängyn koristetyynyistä nämä Toile de Jouy-henkiset päälliset löysin vitosella kirppikseltä, ja tummansiniset pellavatyynyt ostin Sokoksen outletista vähän aikaa sitten. Ne taisivat olla yhteensä kolmisen kymppiä. 

Myös alakertaa on vähän uudistettu, hankin vihdoinkin mieleisen maton meidän olkkariin, se on valtava, pehmeä ja kaunis! Elle loikoilee sillä jatkuvasti ja jotenkin se suuruudellaan myös saa koko oleskelualueen näyttämään suuremmalta. Matto on Ellokselta, ja -40% tarjouksella jäi maksamaan n. 130€. 

Hemtexin nettikaupasta löysin tämän allaolevan, Hus & Hem-lehden muotoilukilpailussa palkitun Anna Landerholmin Globen Lightingille suunnitteleman Astoria-valaisimen. Rakastuin siihen syvästi, ja nyt seuraava etappi onkin käydä noutamassa Piispan puutarhalta kolme pientä murattia noihin kirppikseltä aiemmin löytämiini saviruukkuihin! Eih miten ihana se on! <3

Hei no miltäs nyt näyttää? Kuka haluaa tulla meille yökylään, testaamaan uutta vierashuonetta?! Ilmoittautumiset kommenttiboxiin! :D