Viimeistelty makkari - vihdoin...

Uppista keikkaa, hyvin lähti mun ahkeran bloggaamisen viikko käyntiin! Olin ruodussa yhden päivän! Me ei vaan yksinkertaisesti tehty eilen yhtään mitään bloggaamisen arvoista. Tänään olenkin sitten kahden kuvasetin käsittelemisen lisäksi käynyt kuvaamassa taaperoa kaupungissa. Olen myös syönyt sushia.  

Olen varmaan kyllästymiseen asti täälläkin toitottanut miten iloinen olen, kun Elle on niin superkaikkiruokainen! Nautitaan tästä vielä kun ilon aikoja riittää, ja ollaan sitten pinteessä kun ensimmäinen "envarmaansyömitäänmuutakuinnugetteja"-kausi iskee päin pläsiä. Toistaiseksi siis ihan kaikki menee, ilmekään värähtämättä napero veteli puikoistani sushi-inkivääriä, ja pyysi lisää. Sushit me käytiin hakemassa Karhulasta kahvila-ravintola Serviisistä, ja ne ovat ihan valehtelematta yksiä parhaimmista, mitä olen ikinä maistanut. 

Päätin tänään kuvata meidän jo aikoja sitten viimeistellyn makuuhuoneen, koska toi allaolevissa kuvissa näkynyt vaippapöksyinen hirmumyrsky vaikeuttaa kämpän kuvauskunnossa pitämistä. 

"Ai miksen saa tulla sinne?" 
 

Mun pikkusisko oli Lahdesta vierailemassa täällä kotikonnuilla ja kävi poimimassa tuhottomasti suppiksia. Me saatiin oma osamme, josta on jo verotettu sienikastikkeen verran, ja edelleen on sikana jäljellä! Haaveilen sienipiirakasta/lihalevystä ja ehkä jostain muhennoksen tapaisesta... 

Tämän kaaoksen takia kuvasin pelkän makkarin...

Noniin, sitten itse asiaan, tässä siis meidän uusi, remontoitu makuuhuone laajennoksineen: 

Ison riisipaperipallovarjostimen löysin kahdella ja puolella eurolla kirppikseltä

Meiän marimekko-lakanat ei nyt oikein soveltuneet värimaailmaan, mut ne on niin mukavat nukkua etten jaksa välittää.

 

Remontin myötä säilytystilaa tuli roimasti lisää ja huoneessa on aina ihanan viileää ja ilmavaa. Jotexilta tilatut beiget pimennysverhot helpottavat Markon nukkumista, sillä pienikin valonkaje haittaa sitä hulluna, vaikka minä pystyisin nukkumaan vaikka valot päällä tarvittaessa.

Miltäs näyttää? :)