Yllätyshäät ja kuvahommia

Tein viime viikolla varmaan ennätysmäärän töitä; kuvausasiakkaita oli useampi, joka tarkoittaa luonnollisesti myös paljon koneella istumista kuvankäsittelyn muodossa. Tein keskiviikkona pitkän vuoron kirppiksellä, ja lauantaina Vero Modalla. Kaiken vapaa-ajan hoidin vauvelia ja tein blogihommia. Ainiin ja tiistaina ajelin Haminaan testaamaan ja tilaamaan työvaatetusta kirppikselle, jonka jälkeen palaveerattiin markkinoinnin ja somen tiimoilta. 

Vois kuvitella, että ei ois kivaa, muttakun on! <3 Rakastan kotona olemista ja vauvan kanssa touhuamista, mutta ai että kun on ihanaa päästä välillä töihin! Perus-kaksosena kyllästyn helposti ja olen melkoinen tuuliviiri, joten tilanne, jossa teen neljää työtä (vähän jokaista) toimii paremmin kuin hyvin! En kerkeä leipääntymään mihinkään niistä, kun mitään ei ole viikossa liikaa! :D

Mun pikkusisko Maiju tuli tiistaina meille ja testailtiin vähän uutta kameraa. Muokkasin tuossa "joutessani" yhden kuvista näytille, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se on aika kiva :)

Maiju

Lauantaina käytiin mun töiden jälkeen morjestamassa mun velipoikaa Anttia, sen tyttöystävää Meijua ja Meijun siskoa Heiniä, joka oli suloisen tyttärensä kanssa Kotkassa käymässä. Heini käy muuten kirjoittamaan Kolmen naisen koti-blogiaan täällä Starboxissa ihan pian! :) Elle on aina ihan pähkinöissään kun pääsee leikkimään samankokoistensa kanssa, ja onkin nyt leikkitreffaillut (voi luoja kun miä vihaan noita "äititermejä"...) pieniä kavereita oikein urakalla. Torstaina, perjantaina, lauantaina... Kaiken tämän kunniaksi Elspa poimi itselleen muhevan flunssan, ja koska nenänpyyhkiminen on Ellen mielestä saatanasta seuraavaa, on meillä täällä jokseenkin kärttyinen pieni ihminen. 

Ellen flunssan takia Marko jäi vauvan kanssa kotiin eilen, kun suuntasin kohti ystäväni Miikan toisen tyttären ristiäisiä. Nappasin vanhempien pyynnöstä kameran messiin, mutta meinasin pudottaa sen hämmästyksestä, kun toimituksen alkaessa Miikan kihlattu, Elina, käveli takahuoneesta kauniissa, valkoisessa hääpuvussa! Hääkuvaaja minussa heräsi työmodeen, ja annoin kameran laulaa, välillä pysähtyen huokailemaan suurta yllätystä ja kaunista seremoniaa. Vihkimisen jälkeen oli vuoro kastaa pieni päivänsankari. Syöpöttelyn jälkeen napattiin vielä parit potretit muistoksi hääpäivästä.

Nam....

Morsiusneitona toimi pieni kummityttöni, joka kyllä tehokkaasti varasti show:n kerta toisensa jälkeen. 

Karhulan seurakuntatalo on kyllä kaunis... Isot ikkunat tuovat juhlasaliin valtavasti valoa, ja sisutus on yksinkertaisuudessaan viehättävä. Siellä oli ilo kuvata! :)

Tässä vielä muistutukseksi ensimmäisten arvontojen voittajat:

Vaustin samppanjatasting: Ville Virtanen
Yogelinan 10x-kortti: nimim. Ajattelija
Day spa Freshin ripsienpidennys: nimim. Sari
SOMAn Olaplex-hoito: Johanna Aalto

Tänään illalla arvon blogin fb-sivulla Vellamon ja Laakongin lahjakortit! <3 Go check it out!