Alajoen luontopolulla

Käytiin syyskuun ensimmäisenä päivänä ystävän kanssa kävelemässä Alajoen luontopolulla Vainikkalassa. Ilma oli syksyisen raikas ja hieman sateinen! Oikeastaan oikein ihana ilma luonnossa kävelyyn <3 Ainoa miinus oli hirvikärpäset, joita löysin hiuksista vielä pari tuntia kotiin tulon jälkeen :D

Polku kulki suurimmilta osin joen vierustaa!

Luontopolku on luokiteltu keskivaikeaksi ja komppaan kyllä tätä. Reitillä oli jonkin verran korkeuseroja sekä vaikeakulkuisiakin kohtia. Luontopolulla oli oikein rauhallista ja kauniita kohtia! Reitti olisi varmasti vieläkin kauniimpi esim. keväällä tai alkukesällä - täytynee mennä joskus uudelleenkin.

Reitti lähti mielestäni aika huomaamattomasta kohdasta eikä sen lähettyvillä ollut mitään parkkipaikkaa. Jätettiin auto ihan vaan polun alkupäähän hiekkatien reunaan. Menomatkalla kävi ikävä tapahtuma, kun vastaan tulleesta autosta lensi kivi suoraan meidän tuulilasiin. Noh, ei auta muuta kun lähteä korjauttamaan! Onneksi luonto sai unohtamaan tämän tapahtuman, vaikka isosta asiasta ei olekaan kyse!

Inspiroivaa syyskuuta <3

<3 Olivia