Ensimmäinen työ- ja kouluvuosi takana

Tässä sitä ollaan!

Nimittäin "selvitty" ensimmäisestä työ- sekä kouluvuodesta! Molemmat aloitin vasta viime elokuussa, joten haipakkaa on ollut. Olen onnellinen, että suoriuduin molemmista näinkin kivasti. Niin töissä kun koulussakin on ollut tehtävää lähes loputtomiin. Koulutehtävät toki tulivat aina toisena aikataulussa, mutta suuren työmäärän jälkeen olen kuitenkin pysynyt lähes aikataulussa, ja siitä olen erityisen ylpeä.

Oppien vuosi

Tämä vuosi on opettanut minulle todella paljon. Olen oppinut paljon itsestäni sekä elämästä. Olen oppinut pitämään itsekkäämmin kiinni omasta hyvinvoinnista ja ajasta. Olen opiskellut ja oppinut monia asioita, aina tuotteistamisesta valmennusosaamiseen. Luokka ei olisi voinut olla parempi - erilaisista lähtökohdista ja taustoista tulleita ihmisiä omine kokemuksineen ja tietoineen! Meidän keskustelut ovat olleet enemmän kuin olisin koskaan voinut uskoa - opettavaisia ja saaneet todella ajattelemaan.

Töissä on ollut helpompia ja sitten taas vaikeampia ajanjaksoja ja hetkiä. Luistelijat ovat innokkaita ja aitoja. Heidän onnistumiset ja ilo ovat olleet voimavaroja. Myös kehityksen näkeminen on aina ilahduttavaa. Seuratoimintaan liittyy kuitenkin aina (niin kuin elämään yleensäkin) haasteita sekä "varjopuolia". Mielestäni ylimääräiseen säätöön on mennyt välillä liikaa aikaa ja voimia. Tältä pitää vain yrittää säästää itseään ja ehkä jollakin tapaa jopa "kovettaa", jotta pystyy suodattamaan asiattomia tilanteita tai puheita.

Kokonaisuudessaan tämä lähes vuoden kestänyt ajanjakso on pitänyt sisällään kaikki tunnetilat ja vähän päälle, onnistumisia ja epäonnistumisia, monia uusia tuttavuuksia ja ystäviä, muuttoja, ahdistusta ja pelkoa, yksinäisyyttä, kyseenalaistamista ja tulevan pohtimista... Ja lista jatkuu.

Nyt mieli ja keho tarvitsevat lepoa ja palautumista. Ensi työ- ja kouluvuotta odottelen kuitenkin hyvällä fiiliksellä - kesän jälkeen aloitellaan toivottavasti täynnä uusia ideoita ja motivaatiota. Sitä ennen kuitenkin nautin lyhyestä lomasta ja fiilistelen maailman kauneinta kesäistä Suomea!

<3 Olivia