Ensimmäisiä fiiliksiä

Hei pitkästä aikaa! Nyt on muuttohässäkkä ohi, joten kerkeän blogin puolellekin päivitellä tilannetta! Muutto on aina oma projektinsa, ja niin oli myös tällä kertaa. Onneksi saatiin toisessa päässä apuja niin muutto sujui edes hieman jouhevammin. Täällä päässä taas kannettiin Eetun kanssa kahdestaan tavarat ja huonekalut sisään (talossa ei ole hissiä :D). Hyvin selvittiin, vaikka aika haastavaahan se oli! Aika nopeasti saatiin myös tavarat omille paikoilleen.

Työt aloitin viime viikon maanantaina seuran omalla leirillä Kuusankoskella. Leirillä on myös kaksi muuta valmentajaa, joten tähän alkuun hieman "kevyempi" lasku. Saan heiltä myös oppeja sekä harjoitteita, joita voin itse valmennuksessa hyödyntää. Ainakin tähän mennessä kaikki on sujunut ihan hyvin! Koko ajan tulee toki paljon uutta, mutta se on ihan ymmärrettävää kun uutta asiaa alkaa tekemään. Kokemusta tulee pikkuhiljaa, tunti kerrallaan. Vaikka mitään ongelmia tai erimielisyyksiä ei ole vielä tullut niin pitää yrittää jo tiedostaa, että aina joku on tyytymätön työhösi ja sitä se vain on urheilussa sekä valmennuksessa. Kunhan pitää itse hyvän energian päällä niin se riittää!

En ole ehkä ihan vielä edes sisäistänyt, että nyt asun Kouvolassa ja olen valmentajana. Hiukan eri tilanne kun vaikka viime vuonna samaan aikaan. Nopeasti ne tilanteet muuttuvat, mutta olen iloinen tästä hetkestä! Toki muuttoon ja uuteen työhön menee aikaa tottua (uusi ympäristä, kaupunki, uusia ihmisiä ym.), mutta menen päivä kerrallaan ja annan myös itselleni armoa ja tilaa sopeutua tilanteisiin! Tällä hetkellä kuitenkin hyvä fiilis kaikesta.