Faktoja minusta

Olen kirjoitellut tänne Starboxin puolelle vasta keväästä lähtien. En siis varmasti ole monelle vielä kovinkaan "tuttu". Siksi ajattelinkin, että olisi kiva tehdä tällaisia "opi tuntemaan minut paremmin" -postauksia eli joissa kertoisin hieman lisää itsestäni - kuka olen, mistä tulen, mistä pidän, kiinnostuksen kohteita, mitä olen tehnyt aiemmin elämässäni, mitä teen nyt ja ehkä jopa tulevaisuudessa! Tällä kertaa ajattelin kirjoitella joitakin faktoja minusta sekä elämästäni yleisesti.

Faktoja minusta

<3 Nimeni on Olivia Tuuva - niin kun varmasti moni jo blogin nimestä arvaakin! Minulle on aina ollut vaikeaa keksiä blogin nimeä, ja jotenkin en halua kuitenkaan väkisin keksiä". Ainakin nimeni alla voin kirjoittaa sitä, mikä hyvältä tuntuu! :D

<3 Olen 21-vuotias, synnyin Lappeenrannassa.

<3 Olen ammatiltani liikuntaneuvoja - valmistuin tänä keväänä Suomen Urheiluopistolta, Vierumäeltä.

<3 Luistelin 17 vuotta aina sm- ja maajoukkuetasolle asti. Kilpaurheilu ja urheilijan elämä ovat siis olleet suurin osa elämääni tähän vuoteen saakka.

<3 Olen seurustellut yli 6 vuotta, lähes koko pienen nuoruuteni!

<3 Muutan pian ensimmäistä kertaa yksin, ikiomaan asuntoon.

<3 Rakastan ja arvostan luontoa äärettömän paljon. Haluan elää ja tehdä valintoja mahdollisimman hyvin kunnioittaen myös ympäristöä, luonto on kuitenkin meidän ainoa ja uniikki elinympäristömme - muistetaan kaikki se!

<3 Olen järjestelmällinen ja tarkka ihminen. Kuitenkin myös rento ja huoleton, riippuen tilanteesta.

<3 Rakastan "vammailla", ja olenkin myös aika höpsö ihminen. Elämä olisi liian tylsää jos yrittäisi olla "tylsä aikuinen". :D

<3 Olen kuitenkin myös todella syvällinen, mietin paljon ja pääsen ajatuksissani erittäin "syvälle". Välillä jopa liiankin syvälle. Minussa siis asuu myös tietynlainen melankolisuus, ja koen olevani jollakin tasolla "luonnonlapsi" sekä "taiteilijasielu".

<3 Pidän matkustelusta, mutta en nauti lentämisestä. Rakastan silti olla myös kotona.

<3 Aloitan pian valmentajana taitoluisteluseurassa. Olen innoissani, mutta myös täysin uudenlainen elämä jännittää!

<3 Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja "muutoksesta". Minusta on mielenkiintoista lukea ja ottaa selvää asioista, ja pohdiskella erilaisista näkökulmista. En halua ajatella, että jotain on "pakko" tehdä, sillä aina on vaihtoehtoja! Miksi paha olo, sairaudet, yksinäisyys, köyhyys ym. lisääntyy?

<3 Olen empaattinen ihminen, pystyn helposti asettumaan muiden asemaan. Koen helposti myös muiden ihmisten energioita.

<3 Olen muutenkin kiinnostunut kaikesta luonnollisesta, ja mm. siitä mistä, miten ja miksi ihmiselämä on pikkuhiljaa ajautunut kauemmaksi siitä luonnollisesta tilasta, ja toki myös miten voisi elää mahdollisimman luonnollisesti.

<3 Minulla on 5 sisarusta (2 biologista). Olen itse vanhin.

<3 Rakastan musiikkia. Kuuntelen vähän kaikenlaista musiikkia, mutta fiilistelen usein melodisia, rauhallisia ja syvällisiä biisejä.

<3 Olen kiinnostunut oikeastaan vähän kaikesta, joten välillä on vaikeaa rajata ajatuksia ja kiinnostuksen kohteita. Otan myös usein haluamistani asioista kovasti selvää, ja haluan kertoa niistä myös muille. Saatan varmaan joskus vaikuttaa paasaajalta, kun haluan jakaa kaiken saamani tiedon :D

<3 Haluan siis usein myös vaikuttaa asioihin. Jos ei avaa suutaan, ei myöskään muutoksia tule! Minusta hiljainen hyväksyminen on useissa tilanteissa pahinta mitä voi tehdä. Olen aika usein siis se ihminen, joka sanoo ne asiat joita muut eivät uskalla sanoa ääneen. Tästä saan sitten välillä paskaa niskaani, mutta en ole sen tyylinen ihminen, että antaisin vaan olla. Koen "vääryydet" vahvasti.

<3 Välillä haluaisin pelastaa koko maailman, mikä toki käy yhdelle ihmiselle hieman rankaksi... ;)

<3 Ahdistun silloin tällöin maailman tilasta. Enemmän rakkautta pliis. Sitä ei koskaan ole liikaa!

<3 Haluan levittää hyvää energiaa, ja korostaa löytämään se oma tapa elää.

<3 En osaa olla kateellinen, ja haluan aina kaikille hyvää. En voi sietää kateellisia ihmisiä. Millä tavalla toisen onni on sinulta pois?

<3 Olen todella herkkä, mutta myös suorasanainen. En kuitenkaan koskaan halua loukata ketään, joten vaikka puhun suoraan niin sitten myös pelkään ettei kukaan ota sanojani "väärällä" tavalla.

<3 Olen introvertti. Tarvitsen siis myös paljon omaa aikaa ja tilaa. Väsyn suurista väkijoukoista ja pitkistä sosiaalisista tilanteista, mutta samalla myös pidän niistä ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Koen kuitenkin että minua on vaikea lähestyä, sillä olen uusissa tilanteissa varautunut ja perusilmeeni on ilmeisesti aika tyly.

<3 Koen välillä olevani jotenkin erilainen, ja joskus on vaikeaa sulautua tähän koko ajan "kovempaan" yhteiskuntaan. Kannatan siis pehmeitä arvoja, ja ihmisen kohtaamista kokonaisuutena ja yksilönä. Rakkaus tuo rakkautta, viha tuo vihaa. 

<3 Vaikka pidän itseni laittamisesta niin en ole koskaan tehnyt siitä sen isompaa "asiaa". En ole todellakaan tarkka ulkonällisistä asioista. Mielestäni on jopa huolestuttavaa, mihin suuntaan some ja kauneuskulttuuri on tällä hetkellä menossa. Ymmärrän meikkaamisen itsensä ilmaisuna, mutta usein (en yleistä!) siellä takana on epävarmuutta, halua kuulua joukkoon ym. Liputan siis luonnollisuuden nimeen, ollaan yksilöitä virheineen kaikkineen, arvostetaan enemmän itseämme ja siten myös muita - ja ennenkaikkea hyväksytään! Sitä paitsi meikeissä on paljon haitallisia aineita niin ihmiselle kun luonnollekin. Pitää siis myös ottaa vastuuta, vaikka se olisi vain "hauskan pitoa".

<3 Nukkuminen ja ruoka on elämä, heh! Rakastan nukkua pitkään, ja olen ehdottomasti "elossa syödäkseni" :D

<3 Olen kirjoittanut kahta blogia ennen tätä. Vihdoin tunnen että saan tehtyä lähes haluamanlaistani sisältöä. Kirjoittaminen tuntuu omalta jutulta.

<3 Toimin kahden vuoden ajan Lappeenrannan pr-lähettiläänä.

<3 Minulla on ollut vaikka ja minkä väriset hiukset aina blondeista liilaan ja melkein mustaan.

<3 Keksin aina omia sanoja ja sanontoja, ja kotona tykkään tanssia ja vammailla sydämeni kyllyydestä! :D

Mitä tykkäsit tällaisesta postauksesta? Olisi kiva kuulla mielipiteitä, ja toki otan aina vastaan palautetta sekä toiveita.

<3: Olivia