Hey 2019

Niin vaan sanottiin heipat vuodelle 2018 ja toivotettiin vuosi 2019 tervetulleeksi <3

Bring it on 2019

Uusi vuosi vastaanotettiin perinteiseen tapaan ystävien seurassa. Ilta sujui iloisissa merkeissä, aina aamun pikkutunneille asti. Vuoden vaihtuminen on herättänyt paljon ajatuksia ja fiiliksiä. Päällimmäisenä tunteena jonkinlainen odotus sekä kokonaisvaltainen kiitollisuus. Minulle uuden vuoden alkaminen on, varsinkin tällä kertaa, raikastava uusi alku. Parenemisprosessi jatkuu, mutta joitain asioita jätän helpottuneena taakseni.

Päivitykset ovat täyttyneet tulevan vuoden lupauksista ja listoista. Minä ajattelin jättää suuremmat lupaukset väliin ja keskittyä ottamaan elämää vastaan päivä kerrallaan. Olen ollut kova suorittaja ja suorittajan lempiasioitahan ovat erilaiset listat, aikataulutukset sekä odotukset tulevaa kohtaan. Nämäkin ovat tietyissä rajoissa todella hyvä asia, mutta minulle ne tuottivat jähmettyneisyyttä sekä stressiä. Tietenkin unelmoin ja pohdin tulevaa, mutta tällä hetkellä tärkein oppi on oppia olemaan, tässä ja nyt.

Tulevalta vuodelta odotan iloisia yllätyksiä, luottamusta sekä lempeyden ja oman voiman tasapainoa. Haluan pysyä entistä paremmin omassa energiassa enkä niin paljon järkkyä maailman menosta. Oman energian ja rauhan tukeminen ovat paljon hyödyllisempiä asioita tälle maailmalle! Tuleva vuosi tulee olemaan monilla osa-alueilla hyvinkin mielenkiintoinen sekä muutosten täyteinen.

Tulevana vuonna haluan  -

<3 kierrättää mahdollisimman paljon

<3 syödä entistä enemmän vihanneksia, juureksia sekä marjoja

<3 valmistua ammattikorkeakoulusta

<3 arvostaa itseäni sekä tekemistäni enemmän

<3 oppia luottamusta elämään ja tulevaan

<3 olla niiden ihmisten seurassa, joiden kanssa on hyvä olla

<3 selkeyttää ajatuksiani ja tavoitteitani liittyen tulevaisuuteen

Jos toteutat lupauksia vuodelle 2019 - lupaa itsellesi, että ne todella tukevat juuri sinun hyvinvointiasi <3

 

Aivan ihanaa, oivalluttavaa, säihkyvää sekä rakkauden täyteistä vuotta 2019!