Hyvän mielen vuosi

Hyvän mielen vuosi?

Urani päättyi tietyllä tapaa "suorittamiseen" - tekemisestä tuli pakko. Sen jälkeen olen etsinyt rennompaa asennoitumista sekä fiilistä arkeen. ruokailuun, liikkumiseen... Olen kirjoittanut syksystä saakka arjestani, ja sen moninaisista haasteista. Näiden haasteiden takia arki ei ole ollut toimivaa tai järkevää, ja jotta voisin nauttia arjesta ja elämästä kokonaisvaltaisesti, on siihen tehtävä muutoksia. Muutoksia ja nimenomaan positiivisia sellaisia on tulossa. Ne tekevät minut onnelliseksi ja fiiliksen odottavaksi.

Hyvää mieltä olen pyrkinyt jakamaan myös ollessani valmentajana. Maailmassa on mielestäni riittävästi pahaa, joten en halua tuoda kellekkään lisää pahaa oloa, päin vastoin! Osa ymmärtää, osa ei. Tämä ei tietenkään vie pois sitä tosiasiaa etteikö laji olisi vaikea tai etteikö harjoituksissa tehtäisi järkeviä asioita.

Olen ollut erityisen onnellinen opinnoistani sekä hienoista luokkalaisista. Olemme saaneet aikaan mielenkiintoisia sekä toisiamme tukevia keskusteluja. Myöskin valmennnus- sekä ohjaussuuntaukset menevät yhä enemmän urheilija/oppijalähtöisyyteen, ja se on asia josta olen iloinen! Tätä tarvitaan enemmän ja on upeaa, että mm. Vierumäellä on niin uudistushaluista porukkaa.

Muutoksia?

Olen liikkunut uran lopettamisen jälkeen todella vähän. Olen antanut keholle aikaa levätä. Pikkuhiljaa olen kuitenkin lisännyt aktiivisuutta. Jotakin itselle tärkeää tekemistä olisi ihanaa löytää. Jotain mistä voisi kenties saada samanlaisia flow-tuntemuksia kuin luistellessa. Luistelemaan ei ole oikeastaan ollut hinku, välillä ikävöin onnistumisen sekä vauhdin tuntua. On vaikeaa löytää sitä tunnetta, mutta tiedän että saman fiiliksen voi saada myös muusta tekemisestä.

Arkeen olen saanut paljon lisää aktiivisuutta sekä asioita, joista itse nautin. Suurin muutos kevään edetessä tulee olemaan muutto, josta olen todella innoissani. Tämä tuo lisää järkevyyttä, toki myös haasteita, arkeeni. Vaikka myöskin viimeisen vuoden aikana on ollut epätoivoisia hetkiä oman elämän suhteen, kyllä ne asiat aina järjestyvät ja hoituvat <3

Tänä vuonna olen jo pystynyt ottamaan paljon rennommin. Elämä on vain elämää ja siihen kuuluu niin hyvät kun huonotkin fiilikset, erilaiset hetket ja valinnat. Sama pätee niin ruokailuun kun nukkumiseenkin. Fiiliksen mukaan, pois ääripääajattelusta!

Hyvää mieltä...

<3 kokeilla erilaisia liikuntamuotoja, etsiä sitä omaa juttua työn ohelle

<3 pitää paremmin kiinni omasta energiastani, minun eikä sinunkaan tarvitse miellyttää kaikkia!

<3 ravita kehoani oikeilla asioilla

<3 kuunnella itseäni entistä enemmän

<3 lopettaa turha selittely omissa päätöksissä

<3 haluan myös olla enemmän niiden ihmisten kanssa, jotka oikeasti tuovat minulle energiaa - työmaailmassa tapaa erilaisia ihmisiä ja kaikki ihmiset eivät harmillisesti ole "terveellisiä" omalle energialle tai ololle

Ihanaa kevättä, nautitaan!

<3: Olivia