Kevät - uudistumisen aikaa?

Nyt se kevät taitaa olla oikeasti täällä <3

Kevät on ihanaa uudistumisen aikaa! Toki uudistumiseen liittyy myös paljon vanhasta luopumista ja talven suorittamisen alta pursuavien ajatusten läpikäymistä. Minulle valon lisääntyminen on aluksi pieni shokki, mutta pikkuhiljaa alan taas rakastaa sitä. Talvi kun on aina tietyllä tapaa pesän rakentamista, käpertymistä sekä suorittamisen aikaa. Kun energiataso on osittain alhaalla, on jotenkin vaikea ottaa asioita "pöydälle" ja käydä niitä läpi.

Minulle kevät on asioiden läpikäymisen takia myös rankkaa aikaa. Olen muutenkin pohtinut paljon tulevaa sekä elämää kokonaisuudessaan - mitä haluaisin tehdä ja mikä tuntuisi omalta, oikeasti tärkeältä jutulta tehdä. Muutama vuotta kestänyt rankka ja vaikea ajanjakso saa pohtimaan asioita entistä syvemmin. Olen myös saanut sekä joutunut pohtia ahdistuksen sekä pelkojen aiheuttajia ja työstämään niitä. Aina elämässä tulee vaikeita vaiheita, mutta haluaisin löytää sen asian, josta tulisi fiilis, että tämä juttu on tärkeä ja teen sitä täydellä intohimolla, saaden myös itse siitä energiaa. Erityisherkkyyteni on haastavaa ajoittain, mutta toisaalta se ei anna minun tehdä kauaa väärää asiaa - aina tulee jokin stoppi.

Kevät on myös pysäyttänyt ja saanut tajuamaan kuinka rankka tämä mennyt vuosi on ollut. Uusi työpaikka ja samaan aikaan uusien opintojen aloittaminen sekä näiden kahden tekeminen päällekäin, muutto yksin uuteen kaupunkiin sekä osittainen yksinäisyys... Paljon juttuja, jotka ovat tuoneet oman mausteensa soppaan. Ei siis ihmekään, että olo on välillä ollut erityisen väsynyt ja rasittunut. Ensi kauteen lähdenkin varmasti täysin erilaisista lähtökohdista, ja se on hyvä se <3 Tätä kautta on jäljellä enää alle kuukausi, minkä jälkeen jatkan vielä kolmisen viikkoa "toimistotöitä" ennen lomaa ja loppukesän leirejä.

Uudistumista tulee myös muutenkin kuin vain mielen tasolla. Muutto, toiseen kaupunkiin, mikä helpottaa ja järkevöittää arkeani ajatellen tulevaa vuotta. Olen tästä erityisen innoissani <3 Kirjoittelen varmasti joitakin juttuja liittyen muuttoon, mutta täysin oman fiilikseni mukaan. Koti on minulle pyhä paikka ja haluankin pitää sen aina aikalailla omana juttuna.

Ihanaa uudistumisen kevättä <3

<3: Olivia