Luonnollista: kevyt kesämeikki

Haluan jakaa tämän kevyen ja luonnollisen kesämeikin teidän kanssa! Vaikka pidän meikkaamisesta niin en ota sitä kovinkaan "vakavasti" tai havittele täydellisyyttä, koska en koe sitä tarpeelliseksi! On kuitenkin kiva piristää kasvoja meikillä, kuitenkin luonnollisesti - itseäni sekä luontoa kunnioittaen.

Meikkaan aina aika kevyesti, mutta kesällä entistäkin kevyemmin, koska kasvot päivettyvät sekä iho hikoaa. Kesällä kuitenkin tuntuu että kasvot hehkuvat ihan eri tavalla! Toki siihen voi olla syynä myös ilmankosteus, valo ym. Tykkään silti laittaa jotakin pientä peittävyyttä pohjalle sillä kasvojeni verisuonet ovat tosi pinnalla, ja siksi kasvoni ovat helposti punaiset/läikikkäät.

Kevyt kesämeikki

Näin kesällä olen käyttänyt meikin alla porkkanaöljyä, mikä edesauttaa tasaisen päivetyksen saamisessa ja toki ihon kosteutuksessakin. Kesämeikkiini käytän silmänalusiin sekä joihinkin kohtiin peittämään Bohon voidemaista puuteria, sen jälkeen laitan Uoga uogan mineraalipuuteria ja viimeistelen pohjan Bohon maapuurerilla (ns. korostus/aurinkopuuteri), joka on ihanan kuulas ja antaa kasvoille kaunista hehkua ja toki myös väriä! Kulmiin käytän Uoga uogan kulmaväriä - mikä on yksi lempparituotteistani! Ripsiin Bohon ripsiväriä. Välillä rajaan silmät joko Bohon ruskealla rajauskynällä tai sitten Uoga uogan samaisella kulma/rajausvärillä.  Eli kuusi tuotetta ja kevyt sekä luonnollinen kesämeikkini on valmis!

<3: Olivia