Luonnollista: luonnonkosmetiikka

Tässä meikissä: Bohon voidemainen puuteri (beige clair), Bohon punaisuuden neutralisoija (vert 05), Bohon peitepuikko (beige clair 02), Uoga uogan mineraalipuuteri (sävy 633), Uoga uogan aurinko/korostuspuureri (sävy 639), Uoga uogan nestemäinen kulmaväri/eyeliner (sävy 792), Bohon maapuureri (terra cotta), Uoga uogan huulivoide (sävy 607).

Olen aina ollut jossain määrin kiinnostunut kauneudesta, meikeistä ja siihen liittyvästä. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin ottaa enemmän selvää myös kosmetiikan kemikaaleista, ja siitä miten ne vaikuttavat mm. ihmisiin sekä ympäristöön. Ja eihän se tosiaan kovin "kivaa" luettavaa ole ollut. Ihmettelen suurten yritysten ajatusmaailmaa ja ahneutta. Onneksi kosmetiikkaa voi tehdä myös turvallisesti, niin ihmiselle kun ympäristöllekin. Monessa kosmetiikassa on paljon mikromuoveja, mitkä sitten siirtyy ympäristöön ja sitä kautta myös mm. takas meidän omaan elimistöön esim. juomaveden kautta.

Toki varmasti paras vaihtoehto kaikista olisi olla käyttämättä mitään kosmetiikkaa. Mutta jos kosmetiikkaa haluaa kuitenkin käyttää niin olisihan se toivottavaa, että ne ei ainakaan olisi haitaksi ympäristölle (eläimet ym.) tai meille itsellemme (mm. hormonihäiritsijät). Sen takia olenkin siirtynyt lähes täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Tutustuin luonnonkosmetiikasta ensimmäisenä Bohoon. Boho on luonnonkosmetiikaksi todella edullinen vaihtoehto (sekä myös hyvä!) eli sopivan hintainen myös opiskelijalle.

Aloitinkin vasta yhteistyön Lappeenrantalaisen EcoSalon Edenin kanssa - oma kiinnostus luontaiseen kauneudenhoitoon sai kiinnostumaan mahdollisesta yhteistyöstä! EcoSalon Edenistä löytyy niin hiustenleikkaus sekä -värjäyspalveluita (kasvivärit) ja paljon muita luonnollisia tuotteita aina hiustenhoidosta joihinkin elintarvikkeisiin (hiustenhoito, luonnonkosmetiikka, dödöt, teet ym ym ym.). Sain testiin itselleni täysin uuden luonnonkosmetiikkamerkin Uoga uogan, ja olen tykännyt tuotteista todella paljon! Tuotteet ovat kevyitä iholla, mutta kuitenkin kestävät päivän aikana. Tuotteet on pakattu ihaniin paketteihin, ja niissä on sisällä erilaisia tekstejä. Minulla onkin ilo jakaa teille alekoodi, jonka avulla saa uoga uoga -tuotteiden hinnasta -20% pois! Alen saa sanomalla ostosta tehdessä "koodi Olivia20"! EcoSalon Eden myy myös Bohoa, joten sitä löytyy myös. Meikkejä voi myös halutessaan testata ennen ostopäätöstä.

Voidemainen huuli/poskipuna. Monia eri sävyjä.

Tuotteiden normaalihintoja (joista siis koodilla -20% pois):

Puuterit (mineraali) 28,90e

Poskipunapuuterit 18,90e

Luomivärit 12,90e

Eyeliner/kulmaväri 12,90e

Voidemainen huuli/poskipuna 15,00e

Camouflage/peitevoide 12,00e

 

EcoSalon Eden blogi: http://ecosaloneden.blogspot.fi/?m=1

EcoSalon Eden facebook: https://m.facebook.com/EcoSalon-Eden-386953161502293/?locale2=fi_FI

EcoSalon Eden osoite: Valtakatu 50, Lappeenranta

<3: Olivia