Luonnollista: luonnonkosmetiikka

*Tässä meikissä: Bohon voidemainen puuteri (beige clair), Bohon punaisuuden neutralisoija (vert 05), Bohon peitepuikko (beige clair 02), Uoga uogan mineraalipuuteri (sävy 633), Uoga uogan aurinko/korostuspuureri (sävy 639), Uoga uogan nestemäinen kulmaväri/eyeliner (sävy 792), Bohon maapuureri (terra cotta), Uoga uogan huulivoide (sävy 607).

Kauneutta luonnollisesti

Olen aina ollut jossain määrin kiinnostunut kauneudesta ja sen hoidosta. Jossain vaiheessa aloin ottaa enemmän selvää myös kosmetiikan kemikaaleista, ja siitä miten ne vaikuttavat muun muassa ihmisiin sekä ympäristöön. Eihän se tosiaan kovin "kivaa" luettavaa ole ollut. Onneksi kosmetiikkaa voi tehdä myös turvallisesti, niin ihmiselle kun ympäristöllekin. Monessa kosmetiikassa on paljon mikromuoveja, mitkä sitten siirtyvät ympäristöön ja sitä kautta takas meidän omaan elimistöön esimerkiksi juomaveden kautta.

Toki varmasti paras vaihtoehto kaikista olisi olla käyttämättä mitään kosmetiikkaa. Jos kosmetiikkaa haluaa kuitenkin käyttää niin olisihan se toivottavaa, että ne ei ainakaan olisi haitaksi ympäristölle tai meille itsellemme (hormonihäiritsijät). Sen takia olenkin siirtynyt lähes täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Tutustuin luonnonkosmetiikasta ensimmäisenä Bohoon. Boho on luonnonkosmetiikaksi todella edullinen vaihtoehto eli sopivan hintainen myös opiskelijalle.

Aloitinkin vasta yhteistyön Lappeenrantalaisen EcoSalon Edenin kanssa - oma kiinnostus luontaiseen kauneudenhoitoon sai kiinnostumaan mahdollisesta yhteistyöstä! Postauksesta en kuitenkaan saa rahallista palkkiota. EcoSalon Edenistä löytyy niin hiustenleikkaus sekä -värjäyspalveluita (kasvivärit) ja paljon muita luonnollisia tuotteita aina hiustenhoidosta joihinkin elintarvikkeisiin. Sain testiin itselleni täysin uuden luonnonkosmetiikkamerkin Uoga uogan, ja olen tykännyt tuotteista.Tuotteet ovat kevyitä iholla, mutta kuitenkin kestävät päivän aikana. Tuotteet on pakattu ihaniin paketteihin, ja niissä on sisällä erilaisia tekstejä.

Voidemainen huuli/poskipuna <3

*tuotteet saatu.

<3: Olivia