Maailma on sun

Elämä on tällä hetkellä siis aika erilaista kun koskaan aiemmin. Se meinaa minun kohdallani myös muita muutoksia elämään! Valmistun tässä kuussa liikuntaneuvojaksi, ja sen jälkeen suunnitelmat onkin vielä (tällä hetkellä) aika auki. Sen uskallan kuitenkin sanoa, että isoja muutoksia on tulossa, ja niistä lisää myöhemmin - toivottavasti jo lähiaikoina! Blogin aion kuitenkin pitää tiiviisti mukana elämässäni, ainakin niin paljon kun mahdollista. Ensimmäistä kertaa tuntuu, että pystyn oikeasti toteuttamaan itseäni sekä sitä mielessä olevaa visiota, ja se tuntuu hyvältä.

Ekaa kertaa elämässä on myös tilanne, että kaikki ovet ovat ns. auki - jännää sekä pelottavaa! Olen saanut keväällä aikaa ajatella ja miettiä mitä oikeasti haluan elämältä. Omia arvoja, kiinnostuksen kohteita ja tavoitteita. Minulla on monia eri puolia ja kiinnostuksen kohteita, ja olenkin joutunut punnitsemaan niitä ja miettimään mitä todella haluan. Luistelu on intohimoni, ja minulla on siitä paljon kokemusta sekä tietoa - mitä haluan myös jakaa muille. Haluan korostaa luistelusta nauttimista ja sen tuomaa iloa. Vaikka töitä pitääkin tehdä kovaa ja tosissaan, ei se saa kuitenkaan olla pakottamista tai suupielet alhaalla tekemistä. Minulla on jo nyt paljon omia visioita sekä valmennuksellisia arvoja, ja haluan ehdottomasti auttaa luistelijoita kasvamaan ja kehittymään mahdollisimman hyvin! Haluan myös itse kehittyä mahdollisimman hyväksi, ja siihen auttaa myös oma urani luistelijana. Haluan uudistaa ja tuoda uutta energiaa tekemiseen.

Toisaalta minussa on myös se taiteilijasielu, joka pitää ja on kiinnostunut hengellisistä ja luovista asioista, maailman muuttamisesta ym. Toki myös urheilussa sekä varsinkin luistelussa on se taiteellinen sekä henkinen puoli, joten uskon että nämä kaikki yhdessä on vain hyödyllisiä ja tukevat toinen toisiaan!

Ei elämä ole niin vakavaa, ja mm. luistelukin (tai mikä vaan urheilu tai työ) "vain" luistelua. Ei mitään elämää suurempaa. Joten eikö olisikin ihana tehdä asioita joista nauttii, hymy naamalla - samalla kehittyen. Ja se on myös minun tavoitteeni elämässä!

Anna tuulen puhdistaa

Nostaa helmoja

Heittää hiukset sekaisin

Kevätmyrskyn katsella

Mekko liimata kiinni vartaloosi

Olet kaunis

Kaunis

Ja maailma on sun

(Tehosekoitin - Muaailma on sun)

<3: Olivia