Kuulumisia

Mitä minulle kuuluu?

Olen puhunut blogissa aiemmin, että kärsin ahdistuksesta ja ylirasitustilasta viimeisten vuosien aikana. Treenasin silti aika kovaa, joten ylirasitustila ei päässyt loppumaan. Joulun jälkeen tein lopullisen päätöksen luistelun jatkamisesta, ja sen jälkeen aloin vasta palautua kunnolla kaikesta rasituksesta ja monen vuoden stressistä. Pari ensimmäistä kuukautta meni lähinnä voimien palauttamisessa.

Nyt päivittäisen treenaamisen lopetuksesta on noin puoli vuotta (hui aika menee niin nopeasti). Tällä hetkellä voin paremmin kun pitkiin aikoihin. Olen saanut rauhoitettua kehoa ja mieltä, rentouduttua ja käytyä asioita läpi. Tärkein muutos näkyy yleisessä hyvinvoinnissa ja energiassa. Olen taas saanut omaa energiaani takaisin, kun olen saanut levätä ja nukkua sekä palautua ylirasitustilasta. Treenannut olen lähinnä silloin kun siltä on tuntunut. Enemmän olen keskittynyt nimenomaan siihen miltä tuntuu ja mitä tekee mieli tehdä. Olen käynyt eniten mm. kävelyillä ja tehnyt palauttavia asioita. En ole ottanut stressiä treenikerroista tai -määristä. Kesällä olen lomaillut ja ottanut rennosti. En ole stressannut suunnitelmia sen enempää vaan tehnyt vähän sitä mikä milloinkin on hyvältä tuntunut.

Kahden viikon päästä alkaa sitten aika uudenlainen elämä - muutto sekä töiden aloitus (ja myöhemmin amk-opinnot)! Alkaa pikkuhiljaa jännittää, mutta olen innoissani. Aluksi tulee varmasti paljon uutta, joten tämä lomailu tuli tosi hyvään saumaan. Ennen näitä aion kuitenkin vielä nauttia lomasta ja kesäisistä keleistä täysin rinnoin! Ensi vuonna saan nimittäin varmasti ahertaa sydämeni kyllyydestä.

<3: Olivia