Oi maaliskuu

Oi maaliskuu...

Talven ja pimeyden mittaan ihan unohtaa miltä tuntuu elää "valossa" :D Kyllä me suomalaiset ollaan aika kovia tyyppejä, kun selvitään kerta toisensa jälkeen näistä pitkistä pimeistä vaiheista - onhan se todistetustikin haastavaa mielenterveydellekin. Näissäkin on toki eroja miten kukakin reagoi esim. pimeyteen tai valon lisääntymiseen. Itse reagoin vahvasti molempiin, pimeys on varsinkin aika ajoin todella rankkaa, valon lisääntyessä keho on aluksi hämillään, mutta pikkuhiljaa siitä pääsee nauttimaan täysin rinnoin. Kevät on ihan parasta aikaa. Energiaa kumpuaa ihan eri tavoin - luonto heräilee talviuniltaan, samoin allekirjoittanut.

Olen sairastellut nyt lähes pari viikkoa. Todella sitkeä tauti menossa, mutta pikkuhiljaa ollaan voiton puolella. Pitkään kestänyt stressaava ja rankka kausi päättyi sitten vuodelepoon. Keho ottaa tarvitsemansa, kyllä se niin menee. Samalla on ollut aikaa pohtia pidempään mielessä olleita juttuja, joista varmasti lisää myöhemmin.

Viime keväänä nautittiin ystänävi kanssa keväisestä Oslosta (kuvat)<3 Rakastuttiin Osloon ihan täysin, ja siellä olisi ihanaa käydä uudelleen esim. kesällä. TÄSTÄ Oslo-videoon!

Ihanaa kevään jatkoa <3