Oi Suomi!

Suomi ✨✨💙

Nyt ja tulevaisuudessa toivon, että meidän ihmeellistä luontoa arvostetaan, aina, rahankin yli. Panostetaan meille tärkeisiin arvoihin, tasa-arvoiseen koulutukseen sekä hyvinvointiin. Meillä on omasta takaa mielettömästi tietoa ja taitoa - käytetään sitä! Ei kuitenkaan suljeta silmiä muutoksen tarpeelta ja pahan olon lisääntymiseltä. Ne kertovat aina jostain. Suunta on ollut kurjistunut ja raha kuuluu otsikoissa, samoin suuret kansainväliset yritykset.

Suomi-neidon upea luonto on ollut aina lähellä sydäntäni. Meillä todella on upea ja ainutlaatuinen ympäristö, jota toivoisin kunnioitettavan entistäkin enemmän <3 Olen aina ollut ylpeä suomalaisuudesta. Ollaanhan me pieni kansa muuhun maailmaan verrattuna. Jonkinlaista sisua tarvitaankin täällä pohjolassa elämiseen. Toisaalta neljä vuodenaikaa on aikas hieno juttu.

Suomessa moni asia on todella hyvin ja arvostan sitä suunnattomasti. Turvallisuus on omaa luokkaansa, mikä on ainakin minulle tärkeä asia elämässä! Toisaalta suunta on ollut kurjistunut ja yhä useammalla on vaikeuksia pärjätä elintasonsa takia. Tiedän sen myös itse, sillä elämällä on taipumus tapahtua eikä aina ole helppoa. Elämä ei tosiaan useinkaan mene niin kuin haluaisi ja silloin onkin tärkeää ettei valtio hylkäisi omiaan. Meillä on paljon hyvää ja hienot olosuhteet, mutta myös muutosta tarvitaan! Ympärille katsottaessa sen huomaa helposti. En usko, että tällä hetkellä tehdään kaikki mahdollinen ihmisten hyvinvoinnin eteen. Onneksi on aina mahdollisuus muutokselle ja se tuntuu olevan käynnissä jo <3

Hienoa ja arvostettavaa on, että saadaan elää itsenäisessä maassa. Siitä tietenkin ääretön kiitos maatamme puolustaneille. Toivottavasti tulevaisuudessa vaikeat asiat ja erimielisyydet selvitetään inhimillisemmällä ja ihmisyyttä kunnioittavalla tavalla!