Uutta Lappeenrannassa - Piazza & Kummeli

 *postaus on toteutettu yhteistyössä Kummelin ja Piazzan kanssa.

Käytiin yhdessä muutaman Starboxin bloggaajan kanssa nautiskelemassa ja maistelemassa herkullisia juomia ja ruokia Lappeenrannassa juomaravintola Kummelissa sekä ravintola Piazzassa. En olekaan tätä aiemmin päässyt muun muassa mihinkään Starboxin järjestämiin bloggaajatapahtumiin, joten illan aikana sain tavata ja tutustua myös bloggaajakollegoihin! Jännitän usein kaikenlaisia uusia juttuja ja kohtaamisia, mutta oli todella kivaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, samalla hyvästä ruuasta nauttien. Iltaa aloiteltiin Kummelin puolella ensin fiilistellen paikan tunnelmaa sekä sen jälkeen terassin puolella nauttien alkoholittomia ja kesäisen raikkaita alkudrinkkejä. Terassille paistoi vielä hieman lämmittävä ilta-aurinko <3 Oli mielestäni tosi kiva juttu, että meille tarjottiin alkudrinkit automaattisesti alkoholittomana. Silloin tällöin on ihan kiva ottaa ruuan kanssa viinilasillinen, mutta ehdottomasti pidän useammin alkoholittomista vaihtoehdoista.

Raikas ja kesäinen alkoholiton alkudrinkki Kummelin terassilla!
MM-kisat pauhaa - Kummeli on mainio paikka seurata kisoja ja olla mukana kisahuumassa!

Lappeenrannan ravintolatarjonta alkaa olla mielestäni jo kivalla mallilla. Ravintola Piazza sekä Kummeli tuovat ja tarjoavat kuitenkin myös jotain uutta! Pidin monista ravintolan arvoista liittyen kotimaisiin raaka-aineisiin ja asiakaskohtaamisen rentouteen. Menu oli mielestäni monipuolinen ja mielenkiintoinen! Me pääsimmekin maistelemaan menun eri annoksia. Annokset olivat koottu esteettisesti, ruoka oli laadukasta ja mikä tärkeintä, maistuvaa! Nälkä oli jo iso ennen ruuan saamista, joten varsinkin ensimmäistä annosta odotin innolla :D

Ravintolan tunnelmaa...

Alkuruuaksi maisteltiin antipastia sekä talon hummusta - nam! Antipastissa saa maistella ihania erilaisia makuja ja niiden yhdistelmiä - mielestäni kaiken kaikkiaan tasapainoinen ja herkullinen annos. Pääruokana saatiin nauttia entrecotea, talon burgeria sekä club sandwichia. Näitä ei tietenkään syöty kokonaisia annoksia ja pienemmätkin annokset tekivät tilan takia tiukkaa :D Pidin kuitenkin näistä kaikista todella paljon ja voisin tilata itse näistä mitä vaan! Pidin varsinkin siitä, että pääruuan lisukkeen saa valita itse erilaisista vaihtoehdoista. Annokset olivat hyvän kokoisia eli nälkä ei ainakaan pitäisi ruokailun jälkeen jäädä! Herkkupepun lempparikohta eli jälkiruuat maistuivat vielä pitkän ruokailun päätteeksi. Jälkiruuaksi saatiin maistella snickers-kakkua erilaisine lisukkeineen sekä classic trifleä, mikä oli yhdistelmä erilaisia mousseja, marjoja ja keksinpaloja. Pidin varsinkin triflestä, koska marjat tasapainottivat hyvin muuta makeutta. Snickers-kakku taas on todellakin makean rakastajien mieleen.

Talon itse tehty hummus!
Antipasti - annos näyttää ja maistuu kivalta!
Entrecote chimichurri-yrttikastikkeella sekä erilaisia lisukevaihtoehtoja!
Club Sandwich
Talon Burger avocadosalsalla - niin hyvää!
Classic Trifle - tämä annos oli todellakin mieleinen, kuohkeaa moussea, marjoja ja keksinpaloja!
Snickers-kakkua lisukkeineen. Jos pitää makean ja suolaisen yhdistelmästä, on tämä se juttu!

Juomaravintola Kummeli sijaitsee entisen Hemingwaysin tiloissa ja ravintola Piazza entisen Huviretken paikalla Scandic Lappeenranta Cityn yhteydessä. Ravintolan tunnelma ja sisustus on karkeaa sekä hyvin maanläheistä muun muassa värien suhteen. Kokonaisuudessaan mielestäni hyvä tunnelma herkullisine ruokineen ja esteettisine annoksineen! Sain olla mukana viettämässä kivaa iltaa yhdessä muiden bloggaajien ja herrrkullisen ruuan äärellä, kiitos siitä!

Menua ja muita yksityiskohtia pääset tarkistelemaan TÄSTÄ.

<3 Olivia