Syksyn fiiliksiä sanoin ja kuvin

Syksy alkaa olla jo pitkällä. Ollaan saatu nauttia kauniista ruskasta tänä syksynä. Piristää hieman näiden pimenevien iltojen rinnalla. Työssä nyt noin pari kuukautta takana, paljon asiaa edelleen, mutta nyt jo hieman helpottaa. Koulu painaa kuitenkin päälle, ja sitä yritän parhaani mukaan saada vietyä eteenpäin. Neljän viikon välein olevat lähijaksot tulevat jopa liiankin äkkiä, ja etäjaksoilla tehtäviä olisi saatava koko ajan eteenpäin. Syksy ei ole ollut taaskaan "helpoin" mahdollinen, mutta olen silti nauttinut töiden sekä koulun aloituksesta. Molemmissa paljon uutta, mutta työ sekä opinnot tukevat toinen toisiaan. Koulussa saa helpottavaa vertaistukea arjen sekä valmennuksen haasteisiin ja kysymyksiin! Työt taas antavat kokemusta, konkreettista oppimista ja työkaluja niin opintoihin kun elämäänkin.

Pimenevät illat ja "yksinäisyys" ahdistaa. Uskon kuitenkin että paremman arkirytmin löytyessä nämäkin asiat helpottavat. Nautin toki olla yksin, mutta yksinäinen olo tulee Kouvolassa silloin tällöin. Tuttuja ei kovinkaan paljon ole ja näin alkuun viimeisetkin energiat menee töihin sekä koulutehtäviin. Asumisjärjestely on ollut ihan ok, yksinäisyyden tuntemuksista huolimatta. Elän päivä kerrallaan, ja muutoksia tulee jos niin on tullakseen.<3

Miten teidän syksy on sujunut? Alkaako pimeys ja lyhenevä päivä mietityttää? Minua ainakin taas hieman, niin kuin joka syksy/talvi. Jotenkin siitä kuitenkin aina selviää! :D Nautitaan kuitenkin vielä hetken aikaa syksyn ruskasta ja kauneudesta! 

<3: Olivia