Syksystä talveen...

Blogin puolella on ollut hiljaista ja tyhjää. Olen vieläkin yrittänyt "pyörittää" arkea - kaikkia muuttuvia ja uusia palikoita, joita siihen kuuluu. Arki on kuitenkin pikkuhiljaa alkanut helpottaa, kun asioista tulee "tutumpia" ja osa sitä arkea. Toki edelleen pyörittelen mielessä monia asioita.

Syksystä talveen... Nimenomaan - niin kun otsikkokin kertoo.

Syksy on mennyt todella nopeasti, asioita opetellessa ja saadessa arkea pyörimään uudessa kaupungissa ja työssä. Yht'äkkiä lumi onkin jo satanut maahan. Rakastan lunta ja sen tuomaa rauhallista oloa.

Tällä hetkellä olen kahvilassa kirjoittelemassa ja nauttimassa kahvista sekä raakakakusta. Raakakakusta on tullut ihan lemppari! Samalla fiilistelen lumisadetta ja kauniin vaaleaa maisemaa. Tänään on hieman rauhallisempi päivä - vasta illalla töihin.

Tällä hetkellä on menossa 15 päivän putki ilman vapaapäiviä. Olin viime viikolla koulussa kolme päivää, mikä sitten vie vapaapäiviäni. Nämä kouluviikon jälkeiset viikot ovat aina todella rankkoja, koska tarvitsen myös paljon lepoa. Täytyy vaan elää päivä kerrallaan, jotta näitä "putkia" jaksaa...

Tänä vuonna on enää yksi lähijakso koulua jäljellä - joulu ja uudenvuoden vaihde lähestyy taas kovaa vauhtia! Jouluksi suuntaamme Eetun kanssa kaupunkilomalle Roomaan, hieman pakoon joulun "hössötystä". Joulu on ihanaa aikaa, mutta minun jouluihin on aina kuulunut vanhempien eron takia paljon aikataulutusta. Tänä jouluna tehdään siis niin kun itseltä parhaaksi tuntuu. Toki joulu Suomessa on aina ihan oma juttunsa, mutta tällä kertaa näin päin :) Lyhyt loma tulee todellakin tarpeeseen. Jos sinulla on joitakin vinkkejä jouluiseen Roomaan, laita ihmeessä tulemaan!

Rakastan kirjoitella, pitäisi löytää enemmän aikaa tälle harrastukselle... Nyt tavoitteeni onkin aloitella taas tekemään myös itse asioita, joista nautin ja joista saan energiaa.

Onko teillä jo joulusuunnitelmia?

<3: Olivia