Tunnelmaa kodin sisustukseen - Uutta ilmettä edullisilla valinnoilla

*Postaus on toteutettu yhteistyössä K-Raudan kanssa

Raikas syksy ja viileämmät ilmat alkavat jälleen tehdä paluutaan. Kesä on ihanaa aikaa, mutten voi kieltää ettenkö rakastaisi fiilistellä viltin alta myös pimeneviä iltoja sekä rauhoittavaa sadetta <3 Syksyn tullessa päätään alkaa nostaa tietynlainen pesän rakennus. Viihtyisässä ja tunnelmallisessa kodissa on entistäkin mukavampaa viettää näitä rentoja fiilistelyhetkiä. On jotenkin jopa vapauttavaa saada kesän jälkeen rauhoittua oman kodin rauhaan.

Lappeenrannan K-Rautaan on avattu uusi sisustusnurkkaus, josta löytää Fanni K tuotteita!

Tunnelmaa kotiin

Omassa kodissa olen asunut nyt noin kolmisen vuotta. Myös "koti kotona" asustellessani huoneen viihtyvyys oli minulle aina tärkeä asia - oma koti ei tee tähän poikkeusta. Opiskelijan budjettiin tosin ei ole mahtunut kovinkaan suuria tai hintavia sisustushankintoja. Viihtyvyys on kuitenkin, ainakin minulle, todella tärkeää ja pienemmälläkin budjetilla sekä sisustuselementeillä saa paljon aikaan!

Pääsin kiertelemään ja tutkiskelemaan K-Rauta Lappeenrannan tuotevalikoimaa sisustuksen osalta. En ole koskaan mieltänyt K-Rautaa ns. sisustuskaupaksi, mutta olin yllättynyt heidän valikoimastaan. Tuotteita löytyy aina matoista ja pienistä huonekaluista verhoihin ja muihin kodin somisteisiin! Pääsin toteuttamaan maltillisella budjetilla pieniä, mutta kivoja ja piristäviä sisustusratkaisuja.

Makuuhuoneen nurkkaus ennen...
Ja jälkeen... Pienten sisustuselementtien avulla tästä tuli ihanan tunnelmallinen nurkkaus <3 Ihastuin näihin sisustustyynyjen kuoseihin heti!

Vinkkejä kodin sisustukseen:

<3 kannustan sisustamaan aina omien mieltymysten eikä vain sen hetkisten trendien mukaan - valitse omaa silmää miellyttäviä tuotteita ja tyylejä

<3 pienetkin yksityiskohdat tekevät ihmeitä - uudet koristetyynyt ja kuosit, torkkupeitteet tai vaikka maton vaihtaminen voi raikastaa koko huoneen ilmeen täysin ilman sen suurempia kalustehankintoja

<3 viherkasvit tuovat ihanasti lisää kodikkuutta sekä omaa tunnelmaansa - monet viherkasvit ovat myös helppohoitoisia ja hoito-ohjeita löytyy aina tarvittaessa

<3 huonekalujen järjestyksen vaihtaminenkin voi tuoda raikasta fiilistä, joten pienemmällä budjetilla elävän ei tarvitse edes ostaa uutta lisätäkseen oman kodin viihtyvyyttä

<3 valaistus tekee tunnelman - hyödynnä erilaisia valaisimia, kynttilöitä sekä ihastuttavia lyhtyjä (muista turvallisuus)

Nämä Fanni K:n kukkapöydät toimivat mielestäni hyvin myös olohuoneessa sivupöytinä tai sohvapöytinä!

Oma sisustustyylini on aika vivahteikas. Pidän erilaisista tyyleistä ja niiden yhdistelmistä - aina modernimmasta maalaisromanttiseen. En ole kuitenkaan se ahkerin tai intohimoisin sisustaja vaan sisustan hyvin maltillisesti. Jokaiselle vuodenajalle ei siis löydy omia kuoseja tai verhoja - ehkä myös opiskelijaelämää kauan eläneenä sisustus ei ole ollut se ensimmäinen prioriteetti menoissa. Koen kuitenkin viihtyvyyden todella tärkeänä <3 Tärkeää on, että sisustus on kotoisa, käytännöllinen sekä visuaalisesti miellyttävä. Koti onkin minulle ihana turvapaikka ja pyrin rakentamaan siitä tunnelmallisen ja miellyttävän paikan olla. Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä kodin sisustuksessa?

<3 Olivia