Uusi asunto!

Jaiiiiiks! Muutto sen kun lähenee ja jännitys tiivistyy!

Käytiin tosiaan katsomassa tässä jokin aika sitten asuntoja Kouvolassa. Käytiin katsomassa neljää asuntoa. Ensimmäinen asunto oli potentiaalinen, tosi kiva ja valoisa sekä iso, mutta sijainti ei ollut minulla paras mahdollinen. Toinen ja kolmas asunto olivat aika heikkoja, joten ne heitettiin heti listalle "ei tosiaan"! :D Neljäs ja viimeinen asunto oli ihana! Ihastuin siihen heti kättelyssä. Asunnon sijainti on täydellinen, koko juuri sopiva ja vuokrakin ihan ok. Asunto on pieni kaksio keittokomerolla. Talo on vanha, joten myös asunto on ihanan vanhanaikainen - söpöt pienet kaksoisovet makuuhuoneeseen ja ne aina haluamani ikkunalaudat! En halunnut tämän jälkeen edes miettiä enää muita asuntoja vaan etsiminen oli siinä! Huh, olipa helppo prosessi tällä kertaa! Ja hyvä niin. Asunnon etsiminen on jotenkin tosi mielenkiintoista ja kivaa, mutta toisaalta taas niin stressaavaa ja ahdistavaa. Löytyykö mieleistä, onko vuokra ok, sijainti ym.

Muutan jo ensi kuun puolessa välissä eli noin 15 päivän päästä. Kesä on mennyt taas niin nopeasti, niin kun kuukaudet tuppaa nykyään menemään! Työn ja opintojen alkaminenkin lähenee lähenemistään. Niin paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita tulossa! Aluksi varmasti informaatiotulva on suurta ja väsymys sen mukaista, mutta uskon että kaikki menee kuitenkin hyvin. Olo on tällä hetkellä toisaalta rauhallinen, toisaalta taas en malttaisi odottaa muuttoa ja työn sekä opiskeluiden alkamista. Toki kyllä ne sieltä tulee, ennen kun huomaankaan, joten nautitaanpas nyt tästä hetkestä! :)

Olen aloittanut jo hieman pakkaamaan. Olen käynyt läpi tavaroita ja mm. koulukirjoja ja kirjoituksia ym., ja laittanut ihan runsaalla kädellä paperia kierrätykseen. Ihanaa käydä läpi asioita, ja laittaa turhia ja tarpeettomia roskiin ja kierrätykseen! Rakastan sitä että tiedän missä mikäkin asia on. Lahdesta muutettaessa muutto tuli vähän äkkiä, joten en kerennyt käymään läpi tavaroita. Nyt siis sillekin on oiva hetki uuden muuton kynnyksellä! Jotenkin tuntuu, että mitä vähemmin tavaraa, sitä parempi ja vapaampi olo on!

Kivaa viikonloppua!

<3: Olivia