Uusi vuosi, uusi nimi?

Näin uuden vuoden alussa mieleen pilkahtelee ajatuksia muutoksista ja menneen arvioimisesta. Tämä aika on hyvin mielenkiintoista ja on ihanan raikastavaa pohtia tulevaa. Näin uuden vuoden lähestyessä, olen alkanut pohtimaan myös blogia sekä sen sisältöä. Minkälaista sisältöä haluan tuottaa? Mistä saan myös itse energiaa ja merkityksellisyyttä? Mihin asioihin tunnen intohimoa? Mistä saan inspiraatiota?

Uusi vuosi, uusi nimi?

Olen jo jonkin aikaa kirjoittanut oman nimeni alla, koska olen kokenut sen olevan minulle niin sanotusti helpoin ratkaisu. Olen aina pohtinut erilaisia nimiä blogille ja tuntuu, ettei mikään ole tuntunut omalta. Tällä hetkellä kuljen koko ajan enemmän ja enemmän pehmeiden arvojen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suuntaan. Koen siis, että blogin sisällön tulisi olla lähellä näitä aiheita. Aiheet ovat lähellä sydäntäni ja haluan auttaa myös muita ihmisiä voimaan paremmin, olemaan lempeämpiä itselleen <3

Elämä on jatkuvassa liikkeessä. Mikään hetki ei ole pysähtynyt. Voisi siis sanoa, että elämä on jatkuvaa virtausta. Mielestäni se on ihana ja lohduttava ajatus. Mikään hetki ei ole pysyvää. Ei myöskään ne vaikeimmat hetket. Elämä on helpompaa, jos antaa mielen ja kehon virrata mukana!

En ole vielä keksinyt blogille mahdollista uutta nimeä, mutta annan sen kehittyä mielessäni ajan kanssa. Tässä kohtaa otan kaikenlaisia ajatuksia ja ehdotuksia vastaan. Samoin blogin sisällöstä - mitä juuri sitä haluaisit blogistani lukea?