Viikonlopun "miniloma" Helsingissä

Viikonlopun rentouttava reissu Helsinkiin tuli tarpeeseen ja ihanaksi piristykseksi juuri tähän hetkeen. Meidän viikonloppu piti sisällään hyvää ruokaa ja yhdessä oloa sekä ihanan hemmottelun tunnelmallisessa Namina Spa:ssa!

Miniloma Helsingissä

Me vietimme oikein rennon ja virkistävän "miniloman" Helsingissä. Ajatushan tälle reissulle lähti siitä, kun sain lahjakortin Scandiciin ja haluttiin käyttää se mahdollisimman pian syksyn aikana. Vuosipäivälahjaksi sain samaan ajatukseen liitettynä lahjakortin Naminan jalkahierontaan (sijaitsee Helsingissä). Tässäpä olikin jo pari hyvää syytä lähteä viettämään laatuaikaa Helsinkiin - ilmainen hotelliyö sekä hieronta <3 Samalla reissulla juhlistettiin myös meidän vuosipäivää sekä kihlausta.

Matkat kuljettiin tällä kertaa Onnibussilla ja yö vietettiin Scandic Simonkentässä. Scandic Simonkenttä sijaitsee aivan keskustassa ja tämä hotelli valikoitui sen helppouden (sijainti) sekä tunnelmalliselta vaikuttavan sisustuksen takia! Pakko myöntää, että olen kyllä todella huono istumaan paikallaan bussissa kolme tuntia putkeen. Ehkä tämän takia myös lentäminen on niin epämiellyttävää, kun aina tarvitsisi liikkua tai tehdä jotakin, heh! Tosin ei haittaisikaan, vaikka aina ei olisikaan menossa johonkin päin maailmaa. Nyt ajattelinkin pitää taukoa lentämisestä (monia syitä), joten tällainen Suomen sisäinen minireissu oli ihana juttu!

Hotelli sen sijaan oli meille hyvä valinta. Kokonaisuudessaan todella siisti ja tunnelmallinen hotelli sekä huone! Aamupala oli ihan ok, ei huono muttei mitenkään erikoinen. Hotellilla toki vietimme aikaa aika vähän, mutta onhan se aina kiva, että huone on mielekäs ja siisti! En ole kovin hyvä nukkumaan uudessa ympäristössä, joten hiljaisuus on tärkeää. Myös tältä osin, ainakin meidän huone, oli ok - mitään suurempaa mölyä ei ollut.

Tykkäsin huoneen tunnelmasta <3

Virkistäytymistä ja rentoilua

Lauantai-iltana kävin rentoutumassa ja hemmoteltavana perinteisessä aasialaisessa jalkahieronnassa Namina Spa:ssa. Naminassa oli todella lämmin ja rauhallinen tunnelma, ilmassa tuoksui ihanalta <3 Ennen hierontaa vaihdoin päälleni "hierontavaatteet" ja sain nautittavaksi teetä. Omaan tapaani jännitin myös tätä uutta tilannetta, tosin ihan turhaan, sillä kokemus oli kokonaisuudessaan ihana. Hieronta itsessään oli oikein miellyttävä sekä rentouttava - tilassa oli lämmin ja taustalla soi rauhallinen musiikki. Itseään pitäisi "hemmotella" useamminkin. Tosin tämänkin kokemuksen sain lahjana. Taas sai huomata miten jumissa sitä onkaan. Hoito virkisti niin kehoa kun mieltäkin! Hoidot eivät toki koskaan ole ilmaisia, mutta itseensä tai vaihtoehtoisesti ystävään/puolisoon kannattaa satsata <3

Hieronnan lisäksi nautimme tietenkin hyvästä ruuasta! Illallispaikaksi valikoitui Pizzeria Via Tribunali. Ravintolan tunnelma ja palvelu olivat ihastuttavia, pizza todella herkullista. Pöydän saamista odottelimme jonkin aikaa, mutta ruuan saimme nopeasti. Ruokapaikan valitseminen ei ole se helpoin tehtävä, mutta ainakin tällä kertaa valinta osui nappiin. Onneksi nykyään on kaikenlaisia sovelluksia, jotta sopivan ruokapaikan löytäminen olisi hieman helpompaa!

Naminan tunnelma oli ihanan rauhoittava sekä seesteinen - kelpasi rentoutua jalkahieronnassa!

Vaikka kerron postauksessa paljon virkistävistä ja ihanista asioista, liittyy tällä hetkellä kaikkeen myös haasteita. Uupumukseen ja tähän kokonaisuuteen liittyy niin paljon... Myös niitä vaikeita hetkiä ja oloja on joka päivä sekä hetki. Nämä ihanat kokemukset piristävät omaa arkeani ja pyrin todellakin ottamaan niistä kaiken mahdollisen irti, sen minkä tällä hetkellä pystyn. Itsensä kanssa joutuu käydä tietynlaista keskustelua ja prosessointia koko ajan - miksi näin ja miksei näin. Se kaikki on rankkaa ja välillä sitä unohtaa oman tilanteensa ja vertaa liikaa muihin. Olen aina ollut todella "perus positiivinen" ihminen ja on vaikeaa, kun huomaa ettei niistä arjen pienistä asioista pystykään nauttia tai iloita samalla tavalla. Oikeastaan se on ihan kauheaa, koska ne pienet hetkethän nimenomaan rakentavat elämästä kokonaista.

Kaikesta huolimatta reissu oli rentouttava ja saan kiittää siitä Eetua. Ei meilläkään aina ole helppoa, mutta yhdessä helpompaa <3 Vaikeammistakin asioista haluan kertoa, sillä tällä hetkellä elämä ei todellakaan ole miltään osin helppoa tai pelkkää ihanuutta. Pyrin kuitenkin aina näkemään jokaisessa tilanteessa myös niitä hyviä asioita, samoin tässäkin hetkessä ja tilanteessa. Hyvien asioiden lisäksi on rohkeutta myöntää ja tiedostaa, että aina ei tarvitse tai kannata etsiä, välillä saa pysähtyä ja laskea ohjat - antaa itselleen ja tuntemuksilleen tilaa.

<3 Olivia