Vuoden vika lähijakso

Tällä hetkellä olen tämän vuoden vikalla lähijaksolla Vierumäellä. Jotenkin tähän vikaan lähijaksoon kiteytyy koko syksyn ahkerointi. Tämän lähijakson jälkeen olen suorittanut opintoja jo kokonaisen syyslukukauden, ja samalla aloittanut työt täysin uudessa työssä oman urani lopettamisen jälkeen! Tällä hetkellä tämä yhtälö kuulostaa aika hurjalta, mutta olen enemmän kun iloinen että olen toteuttanut molempia asioita samaan aikaan, ja vielä ihan hyvällä laadulla. Uudesta työstä sekä toki opinnoistakin olen pitänyt kovasti. Alku oli hankala, ymmärrettävästi, mutta nyt arki on rullannut mukavasti. Toki pikkuhiljaa alkaa painaa, ja lyhyt hengäsdystauko tulee hyvään kohtaan.

Tällä lähijaksolla asustellaan opiston sijasta hotellissa. Bongasin tarjouksen black fridayna, ja tämä lähijakso majoitutaan Vierumäki Resortissa hintaan 25e/yö/henkilö. Tämä on ihan kiva lisä tähän vikaan lähijaksoon <3

Jouluksi (eli ensi viikolla!!!!)  suuntaamme siis Roomaan pienelle kaupunkilomalle. Tulee varmasti mukava ja rentouttava matka, ainakin toivottavasti :D Jouluisia vinkkejä Roomaan saa laittaa ilomielin tulemaan!

Sitä ennen on kuitenkin vielä seuran Satavuotias Suomi -gaala tämän viikon sunnuntaina 17.12. klo 16.30-18 Lumon Areenalla Kouvolassa. Tule siis ihmeessä katsomaan jos olet paikkakunnalla tai lähiseudulla. Gaalaan on vapaa sisäänpääsy. Gaalaohjelmista on vastannut valmennus eli minä ja kolleegani sekä luistelijat! Näytöksestä tulee varmasti onnistunut ja näyttävä!

<3: Olivia