Arvontaa!

Niin siinä vaan kävi, että pastellivärit lisääntyy täällä edelleen. Greengaten uusia ihanuuksia odotellessa törmäsin Yellow Tulipin nettikaupassa näihin hellyyttäviin astioihin, ja ne kotiutuivat minulle eilisiltana. Olen jo parin vuoden ajan haaveillut Greengaten termospullosta, mutta sitä täydellistä kuosia ei ole tullut vastaan - kunnes sitten näin tämän June-termoskannun, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Mieskin totesi, että nyt se on sitten lähdettävä kesällä piknikille ;)Jouluksi hankkimani punainen piirakkavuoka sai rinnalleen mintun värisen piirakkavuoan, ja sekin on syötävän suloinen. Amyn pinkkiin rasiaan aion laittaa irtoteetä, ja haaveilen vielä joskus saavani saman sarjan harmaan rasian samaan taroitukseen :)

Jos meillä jouluna katettiin punaista ja harmaata albaa, niin näillä taitaa syntyä tämän kesän kattaus - pienellä ripauksella uutta mallistoa toki :)

Yellow Tulipin Satu oli käärinyt paketin kauniiseen Greengaten lahjapaperiin, niin kuin aina. On niin ihanaa, kun verkkokaupastakin saa kauniita paketteja. Satu lahjoitti myös blogini lukijoille arvottavaksi jotakin kaunista Greengatelta, nimittäin tämän ihanan Simone Clay-pyyhkeen sekä saman sarjan koriliinan! Kiitos vielä kerran Satu! Arvontaohjeet ovat seuraavat:

1 arvan saa kirjautumalla lukijakseni tai olemalla vanha lukijani sekä vierailemalla Yellow Tulipin sivuilla ja linkittämällä sieltä mieluisimman tuotteen. Yellow tulipin sivuille pääsee tästä

2 arpaa saa kirjautunut lukijani, joka linkittää blogiinsa arvonnan esimerkiksi yllä olevalla kuvalla ja vierailemalla Yellow Tulipin sivuilla ja linkittämällä sieltä mieluisimman tuotteen. Yellow tulipin sivuille pääsee tästä
Ilmoitathan, kuinka monella arvalla olet mukana!

Paljon onnea arvontaan ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!