Arvotaan yhdessä Viherpeukaloiden kanssa

Hiphei, me pääsimme viimein eilen kotiin! Ja voi, miten ihana olikaan päästä taas kotiin pitkästä aikaa. Vielä mahtavammaksi kotiintulon teki postissa minua odottanut paketti, joka näytti tältä:

Totta tosiaan, olin saanut Viherpeukaloilta ensimmäisen tämän kevään paketeistani. Olen aikaisempinakin vuosina tilannut perennojen taimia ja kesäkukkien mukuloita Viherpeukaloilta, ja niinpä olin kovin innoissani saadessani tehdä blogiyhteistyötä heidän kanssaan.

Tänä kesänä olen ajatellut panostaa parvekkeemme sisustukseen, ja päätinkin nyt etsiä sinne sopivia kesäkukkia. Valinnanvaraahan Viherpeukaloiden valikoimassa on paljon, mutta myös minulle erittäin tärkeä ominaisuus sivuilta löytyy: jokaisen kasvin kohdalla on hyvin tietoa sopivasta kasvupaikasta, kasvukorkeudesta ja kukkien kukinta.ajasta. Myös tärkeät istutus- ja hoito-ohjeet löytyvät sivuilta. Ainakin tällaiselle aloittelevalle viherpeukalolle kaikki mahdollinen tieto on tärkeää.

Mitä sitten tilasin meidän kesäparvekkeelle ja terassille? Toinen paketti tulee tosiaan toukokuussa, mutta tässä paketissa oli tällaisia ihanuuksia:

Ei kukkatilausta ilman niin kovin rakkaita Pelargonioita. Ihastuin kovasti näihin vasemmalla oleviin Sitruunapelargoneihin, jotka tuoksullaan pitävät hyttysetkin loitolla. Nämä ajattelin laittaa terassillemme, joka on aivan yhtä haastava keskäkukkien suhteen kuin parvekkeemme, molempiin kun paistaa aurinko lämpimästi. Pelargonit eivät onneksi auringonpaahteesta säikähdä.

Vaikka ajattelin parvekkeemme pääasialliseksi värimaailmaksi hempeää valkoista, löysin aivan mahtavan näköisen väripilkun kesäkukkavalikoimasta. Vai mitä olet mieltä noista kuvan yläoikealla olevista Kanna Black Lighteista. Niillä ajattelin tuoda istutuksiin hiukan väriä. Uskoisin, että ne ovat hyvä lisä valkoisen värin keskelle. Valkoiseen värimaailmaan sopivat ihanasti kruunuvuokko Bridet, jotka viihtyvät varmasti myös aurinkoisella parvekkeellamme.

Tilaaminen Viherpeukaloiden sivuilta on helppoa, ja kasvien kasvuunlähtötakuu tekee tilaamisesta riskitöntä. Kasvit ja kukkasipulit tulee kätevästi Matkahuollon toimipisteeseen, ja paketissa on vielä erikseen esikasvatettavien kasvien istututus- ja hoito-ohjeet. 

Oletko sinä tutustunut Viherpeukaloiden valikoimaan? Jos et vielä ole, niin nyt on hyvä hetki tutustua! Viherpeukalot nimittäin lahjoittivat arvottavaksi lukijoideni kesken Gladiolus Mix- eli miekkaliljojen mukulapussin. Tässä pussissa on 40 valkoisia, keltaisia, pinkkejä ja liloja lajikkeita värisekoituksena, joten tästä saat upean väripilkun kukkapenkkiisi tai ruukkuistutuksiin! Arvontaan osallistumisen säännöt: 

1. Käy Viherpeukaloiden sivulla täällä ja kerro postaukseni alle kommentissasi mieluisin kasvisi heidän valikoimassaan. Näin lunastat itsellesi yhden arvan.

2. Käy Viherpeukaloiden sivulla täällä ja kerro postaukseni alle kommentissasi mieluisin kasvisi heidän valikoimassaan. Jaa lisäksi tämä postaukseni alla olevan kuvan keran, ja lunastat itsellesi kaksi arpaa. 

Arvonta-aikaa on kaksi viikkoa eli 8.5.2017 asti. Onnea jokaiselle arvontaan ja kiitos vielä kerran Viherpeukaloille tästä upeasta arvontapalkinnosta!