Astioita ja arvontaa!

Ihanaa, ihanaa, syksy on viimein täällä mahtavine sävyineen! Luonto on niin kaunis, kun auringonsäteet valaisevat puiden upeat värikkäät lehdet. Syksyn tullen on laitettava aina kotonakin pastellinsävyiset astiat hieman peremmälle kaappiin, ja esiin on kaivettava harmaan ja punaisen sävyjä. Tähän kokoelmaan sain Sisustus Romanticosta ihanan lisäyksen, GreenGaten Haven white mukit. Näistä kauniista mukeista olen haaveillut siitä asti, kun ne ensimmäisen kerran kuvastossa näin, ja kylläpä ne onkin kauniit luonnossa! En malttaisi odottaa viikonloppuun, jolloin lupasin tyttärelleni meidän avaavan glögikauden.
Paketista löytyi myös ihanat termosmukit meidän teineille. He kun tykkäävät ottaa lämpimän juoman omaan huoneeseensa iltaisin, niin näissä kupeissa ei juoma läiky portaillekaan. Molemmat pitivät myös kovasti mukien tähtikuosista, ja tyttönen tuumasi heti, että näistä on mukava juoda talvella lämpimät mehut luistelun jälkeen.Ensi kuussa vietetään isänpäivää Sisustus Romanticosta löysin myös meidän lasten isille aivan täydellisen isänpäivälahjan  Best Dad-mukin. Isi sai kyllä tämän nyt jo etukäteen, enhän minä malttanut olla sitä hänelle antamatta, hih! Näitä kaikkia astioita löytyy edelleen Sisustus Romanticon verkkokaupasta, johon pääset täältä. Ihana puodinpitäjä Anne myös vinkkasi, että puotiin tuli juuri Mailegin joulua, ja se on nyt alennuksessa -15% 15.10 asti! Nyt kannattaa tilata Nisset ja possut edullisesti!

Kannattaa myös käydä tutustumassa koko Sisustus Romanticon tarjontaan, sillä kertomalla minulle, mitä ostaisit sieltä 40 eurolla, voit voittaa juuri tuon arvoisen lahjakortin! Tämä arvonta on avoin kaikille lukijoilleni, anonyymit muistakaa jättää sähköpostiosoitteenne. Arvonta aikaa on 7.11.2015 asti, Onnea kaikille arvontaan!