Ihana yllätys!

Vietin tuossa reilu viikko sitten Leijonaemot ry:n vertaistukiviikonloppua Jyväskylässä, ja kotiin ajellessamme kävimme tankkaamassa. Sainkin kokea suuren yllätyksen noustuamme autosta ulos, kun huomasin Teboil Laukaanhovin ikkunassa tylliunelmia laidasta laitaan! Pakkohan se oli mennä sisälle kurkistamaan, mistä liikkeestä on kyse, ja ihmetykseni olikin suuri, kun olin astunut Hienohelman liikkeeseen sisälle!

Siinä tuo ihana, pitkäaikaisen yhteistyökumppanini liike oli ilmi elävänä silmieni edessä! Olen aiemmin tutustunut Hienohelman verkkokauppaan, ja tilannut sitä kautta ihania mekkoja ja muitakin vaatteita tytöille, mutta nyt pääsin ihastelemaan vaatteita paikan päälle. Täytyy kyllä myöntää, että valikoima Hienohelmassa on niin laaja ja upea, että verkkokaupasta tilaaminen taitaa kuitenkin olla minulle se kaikkein paras vaihtoehto. Etenkin kun Hienohelman putiikin pitäjä Mirva on aina hyvin avulias auttamaan valitsemaan vaatteista juuri sen oikean koon.

Mitä meille sitten tällä kertaa Hienohelmasta kotiutui? Siinä kaikkien tylliunelmien keskellä meinasi mennä pää aivan pyörälle, mutta tiesin tyttöjen unelmoivan etenkin farkkuhameista. Näihin MaeLi Rosen ihaniin farkkuhameisiin tiesin tyttöjenkin ihastuvan. Nämä ovat todella pehmeää farkkukangasta, ja helman pitsirimpsu tuo hameisiin hiukan juhlavuutta. 

https://www.hienohelma.fi/tuotteet.html?id=32/559829
Kuva: https://www.hienohelma.fi/

Ihastuin myös kovasti näihin MaeLi Rosen tunikoihin, jotka ajattelin ensin sopivan hyvin hameiden kanssa, mutta kotiin tultua totesin niiden sopivan kuitenkin paremmin esimerkiksi leggareiden kavereiksi. Tässä pehmeässä, joustavassa tunikassa on kaunis rimpsuhelma ja edessä kaunis suuri pitsisomiste. Tätä harmaata tunikaa oli saatavana myös vaaleanpunaisena, mutta totesin meidän tokaluokkalaisten pitävän enemmän harmaasta. 

https://www.hienohelma.fi/tuotteet.html?id=32/560602
Kuva: https://www.hienohelma.fi/

Ja niinhän siinä kävi, että tytöt ihastuivat uusiin vaatteisiinsa kovasti. Olisin kyllä kovasti halunnut kotiuttaa meille taas jotkut tylliunelmat, sillä Hienohelman valikoimasta löytyy esimerkiksi upeita Dollcaken mekkoja ja Dolly by Le Petit Tomin tyllihameita, mutta tällä kertaa meillä ei ollut niille tarvetta. 

Dolly by Le Petit Tom
https://www.hienohelma.fi/
Kate Mac
https://www.hienohelma.fi/

KateMacin vaatteet ovat myös aivan ihastuttavia, etenkin tämä merihenkinen mekko on minusta todella kaunis. Valinnanvaraa siis riittää, joten Hienohelman kivijalkamyymälä on ehdottomasti meidän käyntipaikkojen listalla, jos Jyväskylään matkaamme. Siihen asti on onneksi olemassa Hienohelman verkkokauppa, jonne pääsee täältä. Käy ihmeessä tutustumassa verkkokaupan upeaan valikoimaan ja laita rohkeasti Mirvalle viestiä, jos sinulle tulee jotain kysyttävää tuotteista! Kiitos vielä kerran Mirva mukavasta kohtaamisestamme!