Jouluinen asetelma

Pikku hiljaa alkaa kotimme valmistautua joulun odotukseen joulukoristeiden hiivittyä esiin laatikoistaan. Uutta ja vanhaa, saatua ja hopeista, morsiusrunoa mukaillen. Sain viime viikon lopulla aivan mahtavan lähetyksen Room Decosta. Room Deco on Nurmijärvellä sijaitseva ihana sisustus/huonekaluliike, jolla on myös erittäin kattava nettikauppa. Heidän valikoimassaan on mm. Lene Bjerren sisustustuotteita ja lempimerkkini, Riviera Maisonin, huonekaluja ja sisustustuotteita. Riviera Maisonin valikoimasta minulle kotiutuikin tämä aivan upea Holland Park Cake Stand. Tämähän on oikeasti kerrostarjotin vaikkapa muffinseja varten, mutta näin joulua odotellen tein siihen jouluisen asetelman.
Kerrostarjottimessa on lasiset tarjoilulautaset, joten kynttilöiden valo tulee kauniisti ylös asti.

Kerrostarjottimelle voisi hyvin laittaa myös mm.näitä Riviera Maisonin tuotteita, jotka kaikki löytyvät myös Room Decon valikoimasta, johon pääset tutustumaan täällä


Yllä olevat tuotekuvat olen kopioinut netistä. 

Room Deco tarjoaa nyt lukijoilleni 10% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta koodilla roomdeco10 15.11. asti! Ja verkkokauppaanhan pääset täältä.

Kiitos vielä kerran Room Deco todella ystävällisestä ja nopeasta palvelusta! 

Oikein mukavaa viikon alkua teille kaikille!