Kesäinen arvonta!

Olenkin täällä jo muutamassa postauksessa kertonut, kuinka olen ollut huolissani pikkuisten siemenistä kylvämieni kesäkukkien kasvamisesta. Nyt ei ole enää tässä asiassa huolta, sillä Green Carelta saamani mahtava paketti auttaa tällaista alottelevaakin puutarhuria kesäkukkien kasvatuksessa!Kesäkukkamullan lisäksi paketissa oli ihana kastelukannu, johon voinkin sujauttaa Puutarhan Kesä-poreita kasteluveden sekaan, jotta istuttamani kukat saa kaikki tarvitsemansa ravinteet.Paketissa oli myös mukana mielenkiintoisia Puutarhan Kesä palloja, jotka voi laittaa multaan vielä sittenkin, kun kukat on jo istutettu. Nämä olivat minulle aivan uusi tuttavuus, ja jos tekin haluatte näistä lisätietoja, niin otin kuvan paketin takaakin:


Tarkeampia tietoja näistä tuotteista, kuten myös muista Green Caren tuotteista löytyy täältä.

Ja sitten vielä mukava uutinen teille kaikille! Green Care halusi muistaa myös blogini lukijoita lahjoittamalla paketin arvottavakseni. Tämä paketti sisältää ihanan kastelukannun sekä Green Care Kesä-poreita teidänkin kokeiltavaksi! 


Ja jotta homma ei olisi ihan liian helppo, niin voit osallistua arvontaan kertomalla, ovatko Green Caren tuotteet sinulle tuttuja. Kaksi arpaa laitetaan lukijoille, kolmannen saat, jos linkität arvonnan blogissasi. Linkityksessä voi käyttää ylläolevaa kuvaa. Anonyymit, muistakaa jätää sähköpostiosoitteenne! 
Arvonta päättyy 26.7.2015
Arpaonnea kaikille!