Lämpimiä terveisiä!

Ohhoh, melkeinpä koko kuukausi on mennyt sitten viime postauksen! Toivottavasti teitä lukijoita on edelleen jäljellä :) On minulla kuitenkin ihan hyvä syykin postaushiljaisuuteen. Tulimme nimittäin juuri miehen kanssa 15 vuorokauden Thaimaan matkalta! Matka oli yllätyslahja miehelleni hänen 40-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi sukulaisilta ja ystäviltä, ja voi, miten ihana matka meillä olikaan! Aionkin nyt kertoa tuosta reissusta teille enemmän seuraavan kahden postauksen aikana, joten ottakaahan istuimistanne kiinni, nyt lähdetään lentoon!


Lensimme vähän päälle 10 tuntia Helsingistä Phukettiin. Kello oli paikallista aikaa kymmenen aamulla, ja lämpötila oli jo 27c, mikä tuntui aivan mahtavalta. Kentällä meitä odotti pikkubussi, jolla matkasimme kaksi ja puoli tuntia Ao Nangiin. Bussimatka oli aikamoinen kokemus, sillä Thaimaassa liikenne on aika hurjaa näin suomalaisittain. Matkalla pidimme yhden tauon, ja tokihan taukopaikassa oli wc:t, joissa on vain reikä lattiassa, joten sain heti ensimakua paikallisista wc-tavoista ;) Noh, perille päästiin kuitenkin turvallisesti.Ao Nang on pieni kylä Krabin kaupungista noin puolen tunnin matkan päässä. Ao Nangin suurin vetonaula on lähisaaret, joille voi kulkea pitkähäntäveneillä. Ao Nangissa on kuitenkin kaksi pitkää rantaa, joista uimakelpoisempi sattui juuri meidän hotellimme lähelle.
Hintataso Thaimaassa oli todella edullista. Kerron seuraavassa postauksessa enemmän shoppailukokemuksista, mutta sen voin jo kertoa, että Suomen hinnat tuntui aivan järkyttäviltä, kun kotiin palasimme. Ao Nangista matkasimme Krabiin joko avolavatakseilla tai tuktukeilla. Muutamalla eurolla matka taittui joutuisasti.Lämpötila oli koko loman ajan kolmenkymmenen paikkeilla yötä päivää. Meillä oli aivan ihana hotellihuone, josta pääsi suoraan altaaseen, joten iltapimeälläkin pulahdimme vielä altaaseen vilvottelemaan ennen nukkumaan menoa.
Vuorovesivaihtelut oli suuria. Olimme niistä kuulleetkin, mutta oli aivan eri asia nähdä omin silmin, kuinka toisena hetkenä pääsit uimaan, ja toisena hetkenä lapsia käveli kuin vetten päällä keskellä merta!

Seuraavassa postauksessa jatkan matkaturinoitani, mutta nyt toivottelen teille mukavaa illan jatkoa!