Lastenvaatteiden lumossa

Kiitos ihanista kommenteistanne viime postaukseeni! Niitä oli oikein mukava lukea! Ja mukavia hetkiä sain viettää sunnuntainakin, kun kotimme täyttyi ihanista ystävistäni ihastelemaan PompDeLuxin tämän syksyn mallistoa. Ihastuin pompin vaatteisiin jo muutamia vuosia sitten, mutta kutsuja olen emännöinyt vasta muutaman kerran. Joka kerta niitä on kuitenkin aivan ihana emännöidä, joten en malta odottaa ensi vuoteen, kun kevätmallisto ilmestyy, ja pääsen taas kahveja keittelemään ja ihania vaatteita hypistelemään ystävien kera.

Kutsut oli pääasiassa aikuisille, mutta pitihän meidän "vaatefriikki"-tyttösten päästä myös hypistelemään ja sovittelemaan vaatteita. Iinuli ilmoittikin tomerasti, että äiti saisi järjestää tällaisia vaateihanuuskutsuja useamminkin!

Tällä kertaa toimin kahvituksen kanssa eri tavalla kuin aiemmin, ja vieraat saivatkin ottaa kahvit ja pienet purtavat jo esittelyn ajaksi, ja se olikin mielestäni ihan hyvin toimiva tapa.


Pidättekö te tuotekutsuilla käymisestä tai sellaisten emännöinnistä?

Täytyy myöntää, että nykyisessä terveydentilassani niin piristäviä kuin kutsut ovatkin, vievät ne myös aika lailla voimia. Niinpä tämä alkuviikko onkin mennyt migreeniä potiessa. Mutta oli se sen arvoista! Ja mikäs tässä potiessa kotisohvalla, onhan minulla näin suloinen ystävä vieressä koko ajan


Nuppu-neidillä ikää 4 kuukautta jo.

Nyt jätänkin koneen taas hetkeksi ja menen parantelemaan päänsärkyäni. Toivottavasti teillä on alkanut viikko mukavasti!