Lomapuuhia

Täällä on koko perhe nauttinut lomasta rentoutuen, lepäillen, herkutellen ja ulkoillen. On ihanaa, kun päiviä ei aikatauluta kalenterin menot, eikä tarvitse kello kaulassa kulkea. Minäkin olen nautiskellut vapaapäivistä mm.näin:


Piparirasiasta tuli hyvä rasia tyttöjen hiuslenkeille, -pinneille ja -nipsuille. Niitä kun tuntuu meillä riittävän, ja silti niitä ei ole koskaan liikaa, sillä aina kun olen laittamassa tytöille kauniit kampaukset, saan irrotella hiuslenkkejä nukeilta, poneilta ja pehmoleluilta, tai etsiä niitä lelulaatikoista! Jospa ne nyt eksyisi rasiaankin, toivotaan ainakin niin!

Tuo jouluinen amaryllis on ihan tavattoman kaunis. Valkoinen väri on niin herkkä ja ihana. 
Eilen kävimme iltasella katsomassa "kylämme" yritysten järjestämän ilotulituksen, joka olikin upein koskaan näkemäni ilotulitus. Sen jälkeen vielä odottelimme vuoden vaihtumista koko perheen kanssa, sillä kaksosetkin halusivat ehdottomasti valvoa h-hetkeen. Tänään onkin sitten vietetty päivää sisällä, ulkona kun on niin märkää ja liukasta. Ihanaa ajatella, että tässä sitä kuljetaan jo kohti valoisempia päiviä!

Oikein Mahtavaa Vuoden alkua kaikille!