Neljä yötä jouluun on

Enää neljä yötä jouluun, ihanaa! Täällä alkaa etenkin nuorimmat lapset olla jo aika täpinöissään, ja vanhemmat lapsetkin ovat selvästi jo joululoman tarpeessa. Kinkku on nostettu jääkaappiin sulamaan, joulutorttuja paistellaan lähes joka päivä, ja saunassa on monta salaista lahjasäkkiä. Jouluaaton lähestyessä joulutonttukin on ollut ahkerampi joulusukkien täyttämisessä, ja tunnelma alkaa olla aika katossa. Enää yksi koulupäivä ja sitten se joulunaika viimein alkaa!

Olen laitellut kotiin pieniä erilaisia jouluisia asetelmia, ja jouluradio soi päivittäin. Vanhin tytär lupasi leipoa ystävänsä kanssa vielä joulupiparit, ja niistä leviääkin aina ihana jouluntuoksu koko kotiin. 

Rottinkiset joulupallot ovat kivan rouheita kiiltävien naulakoiden ja vanhojen luistinten kanssa
Purjevenekin sai jouluvalot ylleen ja pienen tontun seurakseen
Maljakkoa somistin muutamalla joulutähdellä

Meidän joulukuusi on ollut varmaankin jo viimeiset seitsemän vuotta koristeltu valkoisin koristein. Viime vuonna ostimme pitkään haaveilemani valkoisen kuusen ja siinä vaiheessa muu perhe totesi, että nyt voisi kuuseen saada jo hiukan väriäkin. Tänä jouluna kuusemme pukeutuikin sitten suuriin punaisiin ja pienempiin valkoisiin palloihin. Ja totesimme, että joululintujen lisäksi se ei juuri muuta nyt kaipaakaan!

Riviera Maisonin joulupallot koristaa kuustamme
Kuusi pääsi parvekkeen oven eteen, jota emme talvisin käytä

Nyt lähden niiden joulutorttujen paistoon ja toivotan sinulle oikein ihanaa, rauhaisaa ja tunnelmaista joulun odotusta!