Pakkaspäivien puuhaa

Tänä talvena on ollut hurjia pakkaspäiviä, jolloin ei ole juurikaan viitsinyt nenäänsä ulos pistää. Niinpä olikin todella mukavaa, kun Fiksumuksu lähetti meille paketillisen puuhaa pakkaspäivien varalle! Fiksumuksu on perheyritys, jonka lelukauppa netissä tarjoaa opettavaisia leluja lapsille. Heidän lelut ja pelit kehittävät ja viihdyttävät lapsia ekologisesti ja turvallisesti. Tuotevalikoima on laaja, mutta löysin sieltä heti sellaisia pelejä ja leluja, joista 7-vuotiaat kaksostyttöni varmasti pitäisivät. 

Ensimmäisenä valitsin pakettiin saksalaisen Putoavat aaveet- pelin. Tätä peliä olen pelannut asiakkaitteni kanssa toimiessani lastentoimintaterapeuttina, ja tiesin, kuinka jännittävä ja mukava peli tämä on. Tässä kehittyy niin silmän ja käden yhteistyö, hienomotoriikka, hahmottaminen kuin keskittyminenkin hauskalla ja jännittävällä tavalla. Ja niin kuin arvelinkin, tytöt innostuivat tästä oitis.
Toisena pelinä valitsin Heiluvan seinän. Tässä pelissä oli mukavaa jo seinän kokoaminen, joka vaati sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Sen jälkeen olikin jännittävää nähdä, kuinka monta palaa saa seinästä otettua ennen kuin seinä romahtaa ja kana putoaa maahan.
Kolmas puuha paketissa oli Narutalot. Tässä paketissa oli 32 talon osaa ja narua palojen yhdistämiseksi. Tämä osoittautui haastavaksi ja mukavaksi puuhaksi, jossa voi hyvin käyttää mielikuvitusta ja tehdä toinen toistaan upeampia taloja, laivoja tai ihan mitä tahansa.Kiitos vielä kerran Fiksumuksu mahtavasta paketista, josta riittää iloa pitkäksi aikaa! Käykää ihmeessä tutustumassa Fiksumuksun valikoimaan!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!