Sananen sohvasta...

Minähän hankin meille Ektorpin reilu vuosi sitten nettikirpparilta. Olin jo vuosia valkoisesta ektorpista haaveillut, ja yllättäen sellainen astui eteen paikallisella nettikirpparilla erittäin edullisesti. Paikan päälle päästyämme saimme vieläpä todeta, että sohva oli lähes uudenveroinen. Samalla rahalla kun myin vanhan sohvamme, sain tilalle ektorpin. En olisi parempia kauppoja voinut tehdä!

Käytössä Ektorp on ollut kaiken sen unelman ja odottamisen väärti. Hankin samantien toiset valkoiset vaihtopäälliset, joten kun likaiset päälliset menee pesuun, voin saman tien laittaa tilalle jo uudet. Kätevää! Monien pelottelu valkoisesta väristä huonona ratkaisuna lapsiperheeseen ei ole meillä pitänyt paikkansa juurikin pestävien irtopäällisten ansiosta.

Ainut miinus, ja suuri sellainen on ollut selkänojatyynien heikkolaatuinen kangas. Selkänojatyynyt eivät ole mielestäni edes kunnon kangasta, vaan sellaista ohutta harsomaista materiaalia. Joka sitten repeytyy todella, todella herkästi, kun tyynyyn vaihtaa päällisiä. Istumatyynyt ovat erilaista materiaalia, ja joskin niistä tulee aika lailla höyheniä läpi, kuten kuvasta näkyy,


niin ne eivät sentään repeile näiden selkänojatyynyjen lailla. Koiramme oli onnistunut saamaan kunnon reinän tyynyyn hyppäämällä sen päälle:


Onko muilla Ektorpin omaavilla ollut samanlaista murhetta selkänojatyynyjen kanssa? 

Murhetta tai ei, niin en silti tuota mihinkään vaihtaisikaan. Onhan se aivan ihana, ja pestävien päällistensä ansiosta juuri sopiva meidän perheeseen! Kuten kuvasta näkyy, koirammekin siinä viihtyvät. Tämä kuva on tosin kesältä, jolloin meillä ei vielä ollut kuin yksi hauveli.


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!