Se murheenkryyni Ikean Ektorp

Kerroin teille aiemmin, kuinka tuo meidän Ektorp on aivan ihana sohva istua, ja tykkään siitä muutoinkin vaihdettavien päällistensä vuoksi, mutta että nuo meidän selkänojatyynyt aiheuttaa murhetta. Jotkut teistä neuvoivat ottamaan yhteyttä Ikeaan, ja nyt kun sohvatyynyt on jo tällaisessa kunnossa:


otin Ikeaan yhteyttä. Nuo selkänojan tyynyt on valmistettu pakkasharson kaltaisesta materiaalista, joka on heikompaa kuin talouspaperi! Niistä menee siis sormi läpi ihan helposti painamattakin. Irtopäällisten vaihtaminen on siis todella hankalaa, ja nyt kankaat on revenneet aivan täysin. Kankaiden ompelukaan ei auta, sillä kangas repeää ompeleen toiselta puolelta vain lisää.


Olinkin todella pöyristynyt, kun sain Ikealta vastaukseksi, että vauriot ovat normaalia kulumaa! En voi tätä ymmärtää! Olen vaihtanut päällisiä todella, todella varovaisesti ja sohva on muutoinkin normaalissa käytössä. Miten voidaan valmistaa sohvatyynyjä, joihin tehdään vieläpä irtopäällisiä, materiaalista, joka on heikompaa kuin talouspaperi?